Termeni și condiții

Site-ul SaFiiSanatos.ro nu poate fi facut raspunzator in nici un fel, pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate sau de functionarea site-ului.

SaFiiSanatos.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele pagube pe care vizitatorii le-ar putea avea din cauza nefunctionarii temporare sau defectuoase a SaFiiSanatos.ro sau pentru folosirea informatiilor obtinute prin utilizarea link-urilor din SaFiiSanatos.ro catre alte website-uri (utilizarea lor este la latitudinea vizitatorilor).

Informatiile prezentate in portal au titlu informativ si nu substituie sfatul medicului sau al altui specialist in terapii naturale. Echipa SaFiiSanatos.ro nu isi asuma nicio raspundere privind calitatea produselor si eficienta acestora in tratament, utilizarea informatiilor si a serviciilor din SaFiiSanatos.ro se face pe propria raspundere a utilizatorului.

Utilizatorii vor folosi informatiile existente pe portal pe propria raspundere, iar SaFiiSanatos.ro nu poate fi facut raspunzator de daune cauzate de folosirea sau nefolosirea de catre utilizator a informatiilor de pe portal.

Portalul SaFiiSanatos.ro nu garanteaza credibilitatea, acuratetea sau caracterul complet al informatiilor publicate si nu gireaza in nici un fel informatiile preluate de pe alte site-uri.

Deoarece informatiile preluate de pe alte site-uri pot fi neplacute, vatamatoare sau inexacte sau pot contine inexactitati sau erori, echipa SaFiiSanatos.ro nu are obligatia legala de a verifica aceste informatii, nu garanteaza veridicitatea, exactitatea, buna credinta ori caracterul complet ale acestor informatii.

Atentie! Problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistentaconsult specializat. Articolele prezentate pe SaFiiSanatos.ro au doar o valoare orientativa si in nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare va recomandam sa apelati la personal medical specializat atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament.