Semnificatia rugaciunii Tatal Nostru. Puntea intre rugaciune, chakre si glandele endocrine

Rugaciunea Tatal NostruDesi in SUA de curand a fost un proces in care tribunalul trebuia sa decida daca rugaciunea Tatal Nostru apartine crestinatatii sau nu, Edgar Cayce ne asigura ca aceasta rugaciune este de origine egipteana si mult mai veche decat iudeo-crestinismul (Lectura 282 28). Tot Cayce mai explica cum ca fiecare vers din Tatal Nostru deschide/activeaza cate un centru glandular (glanda endocrina). In continuare dedau pasajul din cartea Universul lui Edgar Cayce:

DOMNULE CAYCE, “TATĂL NOSTRU” PROVOACĂ “DESCHIDEREA” ACESTOR CENTRI GLANDULARI?
Da, este precum vi s-a spus. Nu este singura cale posibilă, dar este o cale care va răspunde dorinţei acelora care îşi caută un mijloc, un
drum, pentru a înţelege cum acţionează Forţa Creatoare a lui Dumnezeu (asupra corpului). (Lectura 281-29).
ATUNCI, PITUITARA CORESPUNDE CUVÎNTULUI “CERURI”?
Corect. Căci în toate activităţile sale, ea joacă un rol de declanşator.
PINEALA CORESPUNDE CUVÎNTULUI “NUME”?
Da. Relativ.
TIROIDA, CUVÎNTULUI “VOIE”?
Corect.
TIMUSUL, CUVÎNTULUI “RĂU”?
Corect.
PLEXUL SOLAR, CUVÎNTULUI “GREŞELI” (Ne amintim că plexul solar este legat de suprarenale, centrul emoţiilor)?
Da.
IAR CELULELE LUI LYDEN, CUVÎNTULUI “ISPITĂ”?
Corect.
ŞI GONADELE, CUVÎNTULUI “PÎINE”?
Întocmai. (Lectura 281-29).

ATUNCI, CUM SĂ FOLOSIM PRACTIC “TATĂL NOSTRU” ŢINÎND CONT DE ACEASTĂ CONEXIUNE DE CARE NE VORBIŢI CU GLANDELE ENDOCRINE?

Încercînd să resimţiţi valul de semnificaţii ale fiecărui verset curgînd prin corpul vostru fizic. Căci se produce în corpul fizic un răspuns la reprezentările corpului mental: se construieşte o reacţie fizică. (Aceeaşi lectură).

Cele 3 corpuri (fizic, mental, spiritual) nu stau laolalta decat prin activarea centrilor glandulari majori: pituitara (hipofiza), pineala (epifiza), tiroida, timusul, suprarenalele, gonadele (glandele sexuale masculine si feminine), celulele lui Leydig sau Lyden (celule secretoare de hormoni). Imaginati-va ca cele 3 corpuri se incheie ca niste nasturi, iar acesti nasturi sunt tocmai cele 7 glande endocrine mentionate mai sus, iar echivalentul acestora la nivel spiritual sunt cele 7 chakre. In traditia indiana aceste chakre sunt imaginate ca niste perechi de vartejuri de energie sub forma de palnie, exceptie fac prima si ultima chakra. Indienii isi imagineaza aceasta energie vitala, care este scanteia divina, Viata, ca pe un sarpe incolacit la baza coloanei vertebrale. Aceasta forta “Kundaline” sau Kundalini poate urca prin chakrele deschise si printr-un fenomen vibratoriu poate revitaliza intregul corp.

Aceste glande sunt situate pe axul central al corpului si sunt responsabili cu secretia de hormoni in tot corpul, care joaca rol de mesageri chimici. Orice boala provine din proasta functionare a unui centru glandular, spune Cayce in lecturile lui, iar vindecarea implica curatarea fiecaruia dintre acesti centri. Nici un organ bolnav nu se poate vindeca fara echilibrarea centrului glandular care-i corespunde.

Rugaciunea Tatal Nostru si glandele endocrine

Rugaciunea Tatal Nostru si glandele endocrine

 Legatura dintre rugaciunea Tatal Nostru enuntata de Cayce si glandele endocrine:

Versiunea din rugaciunea Tatal NostruGlanda endocrinaCuloare
Tatal Nostru carele esti in ceruriPituitaraViolet
Slaveasca-se numele TauPinealaIndigo
Vie imparatia Ta, faca-se voia TaTiroidaAlbastru
Precum in cerTiroidaAlbastru
Asa si pe pamantTimusVerde
Da-ne noua, pentru maine, cu ce sa implinim, trebuintele trupului nostruGonadeleRosu
Iarta-ne noua pacatele noastre precum si noi, iertam celor ce ne-au gresit si ne gresescSuprarenaleGalben
Fii calauza noastra in vremurile grele, de furtuna si ispitaCelulele LydenOranj (Portocaliu)
Du-ne pe calea cea dreaptaTimusVerde
Intru iubirea numelui TauPinealaIndigo
Amin

Rugaciunea Tatal Nostru din Evanghelia lui Matei si glandele endocrine:

Versiunea din rugaciunea Tatal NostruGlanda endocrinaCuloare
Tatal Nostru carele esti in ceruriPituitaraViolet
Sfinteasca-se numele TauPinealaIndigo
Vie imparatia Ta, faca-se voia TaTiroidaAlbastru
Precum in cerTiroidaAlbastru
Asa si pe pamantTimusVerde
Painea noastra cea de toate zilele da-ne-o noua astaziGonadeleRosu
Și ne iartă nouă greșalele noastre, Precum și noi iertăm greșiților noștriSuprarenaleGalben
Și nu ne duce pe noi în ispităCelulele LydenOranj (Portocaliu)
Ci ne izbăvește de cel răuTimusVerde
Că a Ta este împărățiaTiroidaAlbastru
Si putereaPinealaIndigo
Si marireaPituitaraViolet
Acum și pururea și în vecii vecilorPituitaraViolet
Amin*

* Formula de inchidere a acestor centri energetici si de reconectare la planul terestru. Mantra Aum la indieni este echivalentul Ar-e-i-o-um in forma egipteana, Amin-ul evreiesc sau Awen-ul galic.) (Lectura 282 28)

Pentru o distictie clara a rugaciunilor recomand lecturarea articolului despre adevarata rugaciune Tatal Nostru.

Chakrele, energia divina si religia

Arsenie Boca

Arsenie Boca

Legatura vibrationala intre rugaciunea Tatal Nostru si glandele endocrine este recunoscuta astazi chiar si de preoti. Parintele Arsenie Boca, arata in cartea sa ,,Mare indrumator al sufletelor in sec.XX” ca: ,,adevarat este ca o baza biologica a patimilor si a urmarilor lor o formeaza si glandele endocrine al caror echilibru sau dezechilibru functional se rasfringe in toata fiinta omeneasca”. Mai adauga parintele ,,oamenii au ajuns in robia patimilor, cenzura mintii lor a slabit si omul si-a pierdut libertatea. Fiecare patima poate fi o caramida a unui zid care il indeparteaza pe om de Creatorul sau” si “trupul se poate trata decit prin post, pentru ca atunci puterile potrivnicului slabesc si porcii patimilor nu mai vin sa se scalde, nemaiavind locas, postul putind lucra chiar si asupra patimilor mintii – ochii vad lucrurile, mintea vede gindurile.”

Ce este de adaugat, e faptul ca rugaciunea aduce energia divina in cimpurile energetice umane, in aura, si lucreaza asupra sistemului nervos si pe glandele endocrine in special pe hipofiza, glanda raspunzatoare cu neurotransmitatorii (dopamina si adrenalina si altii) apoi starea informationala de bine este transmisa tuturor celulelor cu ajutorul aparatului circulator si in special al sistemului sanguin.

Surse:
Universul lui Edgar Cayce, Vol 1 si 2 – DOROTHEE KOECHLIN de BIZEMONT


 Informează-te dacă vrei să fii sănătos
Vrei să fii sănătos?

Dacă vrei să primești informații interesante, practice și utile, înscrie-te aici

, , , , , , , , , , , , , , , ,

12 Responses to Semnificatia rugaciunii Tatal Nostru. Puntea intre rugaciune, chakre si glandele endocrine

 1. Maria Aurelia Laza 28 July 2013 at 8:19 am #

  Multumim!
  <3

 2. Magdolna Gyulai 30 July 2013 at 10:52 pm #

  foarte informativ ;multumesc si mi-a placut subiectu.

 3. Forall Atlantis 2 August 2013 at 7:34 pm #

  Cu mare drag

 4. Forall Atlantis 2 August 2013 at 7:35 pm #

  Ma bucur nespus.

 5. Sofia Dronca 5 August 2013 at 4:24 pm #

  Foarte interesant, multumim asemenea informatii.

 6. Calinescu Elena 6 August 2013 at 8:44 am #

  Multumesc mult, Forall Atlantis, pt. informatiile deosebite!

 7. Forall Atlantis 21 August 2013 at 1:11 pm #

  Cu mult drag

 8. Carmen Tomita 22 September 2013 at 9:58 pm #

  Sfinte ARSENIE BOCA roaga-te impreuna cu mine!Multumesc lui D-zeu ca ai fost ales sa fii in mijlocul poporului meu.

 9. anti biserica 24 March 2014 at 6:43 pm #

  Intr-o lume plina de abuzuri, falsuri, tradari si negativism, imi amestecati religia cu spiritualismul total diferit una de alta, in timp ce religia este inselata si in totalitate jidana, spiritualitatea este individuala si direct proportionala de educatie, evolutie sau posibilitati economice, mai clar spus, IUBIRE trece prin burta si chiar si cei cu bani fac ceva de care nu au habar, deci asta nu inseamna caci evolueaza spiritual daca detine milioane sau miliarde pe conturi si nici biserica globala nu este nimic mai deosebit fata de un om de rind chiar daca abuzeaza saracii si ii jehmaneste sufleteste deci energetic, EU UNUL nu pot numi asta decit o manipulare pe acest WEBSITE. Manipularea s-a facut intotdeauna din partea bisericii si asta fiindca a simtit caci pierde adeptii sau clar spus prostii care ii sustine financiar prin sistemul de a crede si a nu cerceta deci in mare spus, dobitoc si orb sa faci tot ce face biserica insa si biserica romana executa alte oridini ale jidanimiii globale, deci EU ACUM NU VAD NICI O LEGATURA DINTRE CHAKRE SI RELIGIE.mai ales cind tocmai religia falsa a dovedit caci adeptii religiilor sint marii lasi si tradatori ba chiar profeti falsi si prefacuti abuzind de vorbe mari si slabiciuni umane pentru a supune masele sub dictaturi de care au ei nevoie. Atunci cind vorbim de EVOLUTIE nu mai avem nevoie de religie, religia ne subjuga, EVOLUTIA NE ELIBEREAZA, deci cine crede caci religia il evolueaza, atunci se inseala, poata sa continue si sa stea in ceata crezind caci religia este EVOLUTIE, gresit…. asta niciodata nu o sa iti permita religia sa EVOLUEZI si dovezi in omenire avem destule, ba chiar religia a combatut EVOLUTIA, EVOLUTIE INSEAMNA ELIBERAREA DE RELIGIE SI SCLAVIE insa cine depinde de religii nu mai poate EVOLUA NICIODATA si este tinut pe loc. Un singur lucru trebuie sa credeti, biserica si religiile in general pe glob au pierdut teren si aceasi greseala au facut-o si musulmanii pentru a putea manipula porstimea pentru asa numitele razboaie religioase unde au dezvoltat o noua religie bazata pe ura si razbunare, deci aici nu mai avem de a face cu EVOLUTIA ci involutie, decadere si revenire la comuna primitiva. Folosim PC de inalta clasa si ne ducem la biserica sa ne rugam dind bani coruptilor bisericii si sarutind miinile acestora ca pe dumnezei, asta este oare RELIGIE si EVOLUTIE ??? Eu nu vad decit lins in KUR si sclavagism. Deci revenind la CHAKRE, mult stimate ADMIN ai ginduri de manipulare umana, caci ai luat ceva din tehnica sa manipulezi oameni, aici se vede dar nu spui adevarul ci abuzezi in mod constient oamenii si prfiti de slabiciunea lor fiindca sint orbiti de religiei crezind orbeste tot ce ii minti. CHAKRA este o arta si nu se poate exprima in cuvinte, ba chiar ai nevoie de meditatie multa pentru a ajunge la nivelul chakrelor sa le poti intii media si apoi sa le administrezi, asta nu reusesc chiar nici maestri joga.
  ATENTIE OAMENI BUNI, TILHARII din biserica sint peste tot, si cine va cere bani pentru EVOLUTIE ala este un excroc, EVOLUTIA ESTE SPIRITUALA SI NU COSTA BANI.

  • Sa fii sanatos 25 March 2014 at 9:21 am #

   Draga “anti biserica“, acelasi care nu are curajul sa-si lase un simplu prenume.
   In alta ordine de idei, te-as ruga sa te abtii de la a jigni oameni pentru parerile lor, esti binevenit sa aduci un aport sub forma de comentariu, las oamenii sa-si spuna parerile lor despre subiectele atinse, dar as prefera decenta si fara injurii si jicniri.
   Ai tras concluzia gresit din articol. Daca ai putea vedea dincolo de frustrarea financiara de care pomeneai in celalalt comentariu si daca ai putea vedea dincolo de conspiratie, exista o spiritualitate universala, un Dumnezeu. Religia in sine este intr-adevar o unealta prost inteleasa de oameni si prost interpretata si pusa in aplicare de preoti, dar in spate exista ceva bun.
   Legatura intre spiritualitate (chakre) si religie este simplul fapt ca ambele slavesc un singur Dumnezeu, dar repet, religia este partea pur dogmatica si golita de experienta. Ca sa intelegi paralela, incearca sa fi foarte atent la tine cand ai un sentiment puternic (bucurie, frica, extaz, eventual chiar orgasm) si incearca sa il pui in cuvinte, sa-l explici, ca si cum l-ai spune cuiva si ai sa vezi cum nu gasesti cuvinte potrivite, cam asta incearca religia sa faca, sa explice literar niste stari care nu le poti pune in cuvinte.
   Cu alta cuvinte, nu incerc sa tin partea religiei, ci din contra, a spiritualitatii, nu am cerut bani pentru acest articol, am scris ce cred eu.

 10. Ecaterina Macaru 10 August 2014 at 9:42 pm #

  o recomandare adminului….grave greseli gramaticale….jigniri nu jicniri etc etc…mi se pare ridicol sa dai lectii, cand tu faci asemenea erori gramaticale ..!!!

  • Sa fii sanatos 11 August 2014 at 12:00 pm #

   Dex-ul spune ca ambele variante sunt corecte, dar multumesc pentru observatie, am sa corectez
   http://dexonline.ro/definitie/jicnire
   Daca ar fi si Dumnezeu atat de critic cu noi si sa judece pentru greselile gramaticale …

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.