Prezicerile din Biblie si ale lui Nostradamus despre reducerea populatiei

Nostradamus

Nostradamus

Nostradamus a prezis in catrenele lui ceva ce si Biblia a mentionat in Apocalipsa lui Ioan (Capitolul 8) si anume faptul ca o buna parte din populatia lumii va pierii la sfarsitul veacului. Interesanta este exprimarea de “sfarsitul veacului” sau “sfarsitul timpului“, lucru asupra caruia vom reveni in alte articole, dar un lucru cert este ca acestea nu se refera la Apocalipsa sub forma mediatizata de distrugere a lumii, cat la faptul ca se face o trecere de la o era la alta, de la era Pestilor, la cea a Varsatorului. Inclusiv calendarul Mayas pomeneste de aceasta trecere cum ca s-ar fi petrecut pe 21 decembrie 2012. Aceea a fost data care a marcat calendaristic si mai ales astrologic, trecerea.

Aceasta trecere de la o era la alta se manifesta printr-o distantare mai accentuata a nivelelor de constiinta a oamenilor, respectiv la felul in care acestia traiesc, gandesc, se hranesc si se roaga. Devreme ce ritmul societatii devine tot mai accelerat, nivelul de stres creste, timpul liber sau timpul dedicat propriei persoane scade, apar bolile la unele persoane, sistemul de gandire devine tot mai negativ la unii, iar spiritualitatea celor mai multi lipseste cu desavarsire. Exceptie la regulile de mai sus o fac cei care se intereseaza sa fie cat mai atenti la ei si care cauta integritatea, echilibrul.

Incercati sa fiti atenti putin la alimentatie, ce faceau strabunicii nostrii care nu aveau frigidere, cata carne mancau? Vara cand taiau un pui sau o gaina o gateau rapid, iar iarna apucau sa taie un porc si il imparteau cu familia si o tineau in camari afara, unde temperatura abia daca ajungea la 5 grade. Acum se gaseste carne pentru consum tot timpul anului. Interesant este ca meseria de stomatolog a fost inventata in ultimii 50 de ani, pana atunci nu era nevoie, oamenii nu aveau probleme cu dantura din cauza alimentatiei cat de cat echilibrate.

Planeta Pamant

Planeta Pamant

La nivelul gandirii multi traiesc cu impresia ca lumea o ia razna, ca merge inspre mai rau, etc. De ceva timp suntem asaltati prin media de stiri cum ca suntem prea multi pe Planeta si ca nu mai exista mancare suficienta pentru toata lumea. Teoria Conspiratiei “prezice” cum ca de la 7 miliarde de oameni cati suntem acum pe Pamant, se va ajunge la maxim 1 miliard. Sunt doar teorii si mesaje transmise oamenilor pentru a le mentine un stres permanent. Schimbati-va modul de gandire si nu mai credeti tot ce se spune la TV.

Legat de spiritualitate, as putea mentiona aparitiile Fecioarei Maria de la Fatima si Medjugorje, unde unul dintre mesaje spunea ca mileniul al III-lea ori va fi religios (spiritual vorbind), ori nu va mai fi deloc. Este cat se poate de adevarat, biserica in sine ca si organism este intr-un declin, noua generatie nu mai serveste mersul la biserica. Nu vreau sa fac reclama bisericii sau sa imping tinerii sa mearga, cat mentionez ca voi reveni cu articole in care incerc sa aduc o alta lumina asupra spiritualitatii si relatiei dintre religie, biserica si spiritualitate.

Asa se explica la un nivel destul de superficial motivele pentru care in urmatorii 15-20 de ani multe persoane vor parasi planeta si nu vor intelege la modul cel mai subtil aceasta trecere intre ere si rolul pentru care a venit pe pamant tocmai in aceasta perioada extraordinara. O linistire si un calm interior inclin sa cred ca reprezinta singura noastra salvare. Omul in sine este o manifestare a divinitatii (omul este facut dupa chipul si asemanarea Creatorului) si cu capacitatea de autovindecare, dar pentru a ajunge la aceasta intelegere si a o constientiza este nevoie de un echilibru fizic, mental si spiritual. Asa cum si Gandhi spune “fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume“, este bine sa intelegem ca noi insine suntem cei care facem ca lumea sa fie asa cum este. Daca vrem ca lumea sa se schimbe, ar fi bine sa ne schimbam perceptia asupra lumii.


 Informează-te dacă vrei să fii sănătos
Vrei să fii sănătos?

Dacă vrei să primești informații interesante, practice și utile, înscrie-te aici

, , , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.