Oameni care au trait sute de ani pe Pamant

Poate pare iesit din comun, dar exista oameni pe Pamant care au trait sau inca traiesc de sute de ani printre noi. Acesti sfinti au atins nivele spirituale foarte avansate, ei si-au desavarsit corpul astfel incat ei si-l pot controla pana la ultima celula si pe care l-au adus la perfectiune. Acesti oameni decid cand si daca mor

Ca si surse am sa mentionez wikipedia, care se considera a fi una de incredere, mai de incredere decat daca as spune din ce carti am aflat despre acesti oameni.

Totapuri Baba

Totapuri Baba – 330 ani

1. Unul din iluminati ar fi Totapuri care ar fi trait 330 de ani – http://en.wikipedia.org/wiki/Totapuri

2. Citesc acum o carte numita “Vietile Maestrilor” si se refera la viata maestrilor tibetani iluminati. In mai multe capitole am gasit descrieri ale unor persoane care depasesc cu mult 200 de ani. Va redau un paragraf:

“Erau aici patru oameni, sezand la masa în fata noastra. Unul traise pe acest pamant circa o mie de ani. Îşi perfectionase intr-atat corpul, încât era capabil să-l ia cu el oricand dorea; corpul lui pastra încă vioiciunea şi tineretea unui om de 35 de ani, şi aceasta perfectiune fusese desavarsita acum circa doua mii de ani. Langa el sedea un om care era al cincilea descendent, în linie directa, al familiei primului amintit. Al doilea traise pe acest pamant peste sapte sute de ani, şi corpul lui nu parea să aiba nici o zi peste 40 deani. Erau în stare să discute cu noi că oricare altii. Era şi Emil, care traise circa cinci sute de ani, şi parea de vreo 40” (Pag 30-31)

Mahavatar Babaji

Mahavatar Babaji – peste 800 ani

3. Altul este mahavatarul Babaji, a carui varsta nu se stie exact, intr-o carte citisem ca are peste 800 de ani. Desi este centenar, arata a fi un tanar de 25-30 de ani – http://en.wikipedia.org/wiki/Mahavatar_Babaji

4. Li Ching Yuen s-a născut în China în 1677 , iar principala sa îndeletnicire a fost să culeagă plantele din pădure și să le vândă oamenilor care sufereau de diferite bolihttp://en.wikipedia.org/wiki/Li_Ching-Yuen

În 1930 , ziarul New York Times a publicat un articol despre cel mai bătrân om din lume. Un jurnalist american descoperise anumite documente care atestau că Li Ching Yuen, în 1827 sărbătorise venerabila vârstă de 150 de ani. Conform înregistrărilor oficiale, chinezul a murit în ziua de 6 mai 1933, la venerabila vârstă de 256 de ani.

Li Ching-Yuen

Li Ching-Yuen – 256 ani

În nenumărate rânduri a fost întrebat care este secretul longevității. Yuen le răspundea curioșilor că viața trebuie tratată cu blândețe pentru că altfel timpul trece mult prea repede pe lângă fiecare. Un alt secret pe care îl invoca bărbatul se referea la tainele medicinei holistice. Chiar și în aceste zile, medicina clasică a ajuns în punctul în care confirmă că majoritatea bolilor cu care se confruntă omul survin în urma gândurilor negative. Tot ceea ce este viu deține energie, iar această energie se împarte în negativă și pozitivă. Dacă se provoacă un dezechilibru emoțional puternic sau gândurile negative sunt superioare celor pozitive atunci intervin și diferitele maladii.

În acest fel, gândurile noastre negative sunt cele care declanșează bolile, iar gândurile pozitive ar putea fi tratamentul universal pentru majoritatea maladiilor. Pe acest principiu s-a bazat Yuen pentru a duce o viață cât mai lungă și astfel a atins vârsta de 256 de ani.

5. Cel mai longeviv român a fost iobagul Lupu Basa din satul Cărpinet (judeţul Bihor) pe care-l aminteşte şi urbariul domeniului Beiuş, din 1600. Cu ocazia anchetei din 9 noiembrie 1619, pentru a se dovedi printr-o hârtie dată de împăratul Sigismund (1382-1438) că preotul Pîrvu este scutit de slujba oştirii şi de plata dării după pământul bisericii, se ascultă peste 20 de bătrâni din 6 sate, dintre care mulţi sunt trecuţi de 100 de ani. Toţi depun mărturie în favoarea preotului Pîrvu. Printre aceşti martori se aminteşte unul, Lupu Basa, de circa 225 de ani, vârstă notată de două ori în actul de judecată.


 Informează-te dacă vrei să fii sănătos
Vrei să fii sănătos?

Dacă vrei să primești informații interesante, practice și utile, înscrie-te aici

, , , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.