O sinteză în 12 puncte a învățăturilor Abraham-Hicks

bufnita

 

 1. Tu ești o extensie fizică a unei realității nefizice. Tot-ceea-ce-este, sau ce unii oameni numesc Dumnezeu, nu reprezintă o realitate terminată, care te așteaptă să o prinzi din urmă. Tu ești o ființă care gândește și care caută mai mult: mai multe experiențe plăcute și înălțătoare. (prin trăirea acestor experiențe, tu aduci, literalmente, raiul pe pământ).
 2. Tu te afli în acest corp deoarece ai optat pentru acest lucru. Tu ai ales oportunitatea de a experimenta acest contrast delicios în timp și spațiu, și ai venit în această lume cu multă nerăbdare, de-abia așteptând să co-creezi împreună cu alte ființe aflate în căutarea fericirii, prin acordarea gândurilor tale cu realitatea dorită. (ce, unde, când și cu cine co-creezi reprezintă de asemenea opțiuni ale tale).
 3. Fundamentul vieții tale este libertatea; scopul vieții tale este bucuria. Tu ești liber să optezi pentru pentru a descoperi noi și noi manifestări ale bucuriei tale. Prin exprimarea acestei bucurii, tu vei crește, iar prin creșterea ta vei contribui la creșterea Totalității. (tu ești liber să optezi inclusiv pentru absența libertății sau pentru durere…dar tot ce aleg oamenii pornește de la convingerea că îi va face fericiți).
 4. Tu ești un creator; instrumentul cu care creezi sunt gândurile tale. Legea Universală a Atracției îți permite să atragi către tine esența tuturor lucrurilor cărora le acorzi atenția ta, indiferent dacă acestea sunt dezirabile sau indezirabile. În acest fel, tu creezi adeseori fără să îți dai seama că faci acest lucru. Emoțiile tale îți permit să conștientizezi în ce măsură corespunde sau nu realitatea pe care o atragi (creezi) cu ceea ce îți dorești. (asupra căror lucruri îți focalizezi atenția?)
 5. Tu poți deveni, avea sau face tot ce îți poți imagina. Atunci când te întrebi de ce îți dorești un anumit lucru, tu activezi practic esența dorinței tale, iar Universul începe să o atragă către tine. Cu cât sentimentele tale sunt mai intense, cu atât mai rapid ajunge la tine manifestarea fizică a dorinței tale. (este la fel de ușor să creezi un castel sau un nasture).
 6. În procesul de alegere al gândurilor, emoțiile reprezintă cea mai bună călăuză. Ființa ta interioară plină de iubire te călăuzește în permanență prin emoțiile tale. Atunci când cultivi un gând dorit sau nedorit, tu simți implicit o emoție pozitivă sau negativă. Dacă îți vei schimba gândul, îți vei schimba automat și emoția, și implicit realitatea pe care ți-o creezi. (fă mai multe alegeri în fiecare zi).
 7. Universul te adoră pur și simplu, întrucât îți cunoaște intenția supremă. Tu ai optat pentru a veni pe pământ cu cele mai bune intenții, iar universul te călăuzește în permanență de-a lungul căii alese de tine. Ori de câte ori te simți bine, tu accepți în viața ta într-o măsură mai mare acea realitate pe care ai avut intenția să o experimentezi atunci când ai venit pe acest pământ, deci care corespunde prespectivei tale superioare. (tu ești un spirit întrupat).
 8. Relaxează-te și bucură-te de bunăstarea ta naturală. Totul este bine. (chiar este!) Esența tuturor lucrurilor pe care le apreciezi curge în permanență în realitatea ta. Cu cât descoperi mai multe lucruri de apreciat, cu atât mai multe căi ți se deschid în față care te vor conduce către și mai multă apreciere. (vibrația pe care o emiți este totuna cu vibrația gândurilor tale. Tu atragi aceeași vibrație pe care o emiți).
 9. Tu ești un creator al cărărilor mentale care te pot conduce pe calea unică a bucuriei tale. Nimeni altcineva nu te poate împiedica să îți direcționezi gândurile așa cum dorești. Nu există limite ale călătoriilor tale lăuntrice care te vor conduce către experiențele exterioare. Pe calea către fericire, vei descoperi tot ceea ce îți dorești să devii, să ai și să faci. (nu te vei putea bucura însă de aceste experiențe decât dacă le vei permite inclusiv celorlalți să se bucure de propriile lor experiențe personale).
 10. Acțiunile care trebuie întreprinse și schimbul de posesiuni sunt efecte secundare ale focalizării tale asupra bucuriei. De-a lungul călătoriei tale deliberate către fericire, tu te vei simți inspirat să execuți anumite acțiuni, te vei bucura de resurse abundente și vei ști în funcție de ceea ce vei simți cât de mult te-ai apropiat de împlinirea menirii tale în viață. (mulți oameni înțeleg pe dos această premisă, de aceea, nu se bucură decât prea puțin de acțiunile și se posesiunile lor).
 11. La momentul potrivit, tu poți părăsi acest corp fizic fără boală și fără durere. Nu este deloc necesar să atragi boala sau un alt pretext pentru a părăsi acest corp fizic. Starea ta naturală este sănătatea și bunăstarea, indiferent dacă optezi pentru a veni în acest corp, pentru a rămâne în el sau pentru a-l părăsi. (alegerea depinde numai de tine).
 12. Tu nu poți muri, întrucât ești una cu viața eternă. Tu poți opta pentru a te relaxa și pentru a face tranziția către starea ta nefizică, de energie pură și pozitivă. Starea ta naturală este veșnicia. (distrează-te cât mai mult cu aceste legi. Nu ai cum să greșești, și nici cum să le epuizezi).

P.S. Nu este deloc necesar ca altcineva să înțeleagă Legile Universului pentru ca tu să trăiești o experiență de viață minunată, fericită și constructivă, căci tu singur îți atragi experiența de viață. Tu și numai tu!

 


 Informează-te dacă vrei să fii sănătos
Vrei să fii sănătos?

Dacă vrei să primești informații interesante, practice și utile, înscrie-te aici

, , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.