Universul holografic, o dovada ca avem sorginte divina

Distribuie:

Un documentar excelent as spune in care se aduc explicatii si dovezi pana la nivelul fizicii cuantice pentru explicarea naturii omului. Documentarul se bazeaza pe cartea lui Michael Talbot “Universul Holografic” (Holographic Universe) in care autorul aduce in discutie o noua abordare a omului si incearca sa explice natura divina a acestuia.

Este pomenit un experiment devenit celebru (double split experiment), prin care se arata faptul ca un electron se comporta ca o unda daca este transmis prin doua fante si lasa o urma caracteristica undelor electromagnetice, dar cand se urmareste/observa/masoara fenomenul, electronul se comporta ca o particula si lasa doar doua urme pe un perete corespunzator celor doua fante prin care este trecut electronul. Ca si concluzie, cand observam lumea de langa noi, ea devine materie, cand o ignoram ea devine energie.

Iluzia (Maya)

Iluzia (Maya)

Conform fizicii cuantice realitatea este o imagine holografica ce pare reala atat timp cat suntem parte din ea. Vechile traditii si culturi vorbesc de mult de faptul ca lumea este o iluzie, hindusii numind viata “reala” ca fiind Maya, sau iluzia existentei.

Karl Pribram a cautat unde este salvata memoria si impreuna cu fizicianul David Bohm au ajuns la o concluzie uimitoare. Creierul opereaza ca un receptor pentru frecventele transmise de organele noastre de simt (foarte asemanator cu televizorul sau radioul) si care dupa procesare reprezinta perceptia noastra despre realitate fizica ce ne inconjoara. Creierul este in sine o holograma care percepe unde de frecvente dintr-un domeniu de frecvente numit Camp si apoi il traduce ca fiind realitatea fizica exterioara pe care noi o percepem. Nicola Tesla a spus “Creierul meu este doar un receptor. In Univers exista un nucleu de unde noi ne obtinem cunostintele, puterea si inspiratia. Inca nu am penetrat secretele acestui nucleu, dar stiu ca exista.”

Creierul holografic

Creierul holografic

Intr-un experiment de acest fel persoanelor implicate li s-au cerut sa priveasca un obiect si le-a fost scanat creierul in scopul cartografierii zonelor implicate in realizarea imaginii, apoi li s-a cerut sa-si imagineze doar acel obiect. Surpriza a fost ca aceleasi zone de creier au fost implicate in procesul de imaginatie ca si in cazul privirii. S-a ridicat intrebarea daca ochii vad un obiect sau creierul “vede”.

Un alt test realizat implica oameni pusi in fata unui ecran si un buton prin care declansau schimbarea pozei pe ecran care urma la 5 secunde de la apasarea butonului. Erau doua tipuri de imagini care puteau aparea: emotionale sau animate si erau selectate aleator de calculator chiar inaintea afisarii. Se luau mostre de EKG, presiune de sange, etc inaintea afisarii fiecarei poze, dar dupa apasarea butonului, deci in intervalul de 5 secunde. Interesant este ca de fiecare data cand apareau poze emotionale, crestea ritmul cardiac si presiunea in sange, iar cand erau poze animate, ritmul ramanea neschimbat, doar ca acest fapt era intuit de persoane inainte ca imaginea sa apara, deci chiar inainte ca imaginea sa fie selectata de catre calculator. Practic creierul pare sa stie ce urmeaza sa se intample inainte ca noi sa stim, sa percepem informatia in mod constient.

Documentarul “The secret you” prezinta destul de elocvent un experiment in care rezultatul arata ca se poate prezice cu 6 secunde mai devreme reactia persoanei testate. Altfel spus, creierul stie cu 6 secunde mai devreme ceea ce persoana urmeaza sa ia ca si decizie constienta. Partea cea mai interesanta este ca zona activa din creier in acest test a fost exact zona unde se afla glanda pineala.

Concluzia care are sens dupa aceste experimente este ca creierul receptioneaza unde de frecventa prezenta in Camp care sunt apoi traduse in holograme proiectate pentru ca noi sa le percepem si sa le experimentam ca fiind realitate. Doar cand incepem sa percepem si interactionam cu o anumita holograma devenim constienti de ceea ce se intampla.

Teoria campului unificat

Teoria campului unificat

Electronii dispar si reapar, nu au o locatie exacta, ei exista cu o anumita probabilitate intr-un nor in jurul protonului, ca si explicatie s-a emis ipoteza ca poate ei exista simultan in mai multe universuri paralele. In acest context orice posibilitate la orice situatie poate exista, de ex intr-un univers se poate ca Elvis, Michael si Kennedy sa fie inca in viata. Teoria stringurilor sau teoria campului unificat spune ca intreg universul este un camp de energie in care exista o invinitate de posibilitati de manifestare si de existenta a electronilor. Desi aceasta teorie nu este demonstrata, pare sa fie cea mai aproape abordare a oamenilor de stiinta fata de ceea ce inseamna Dumnezeu.

Noi suntem doar un joc al lui Dumnezeu, am fost creati ca sa ne bucuram de mediul si natura pe care le-a creat. Indiferent cum vedem lumea, buna sau rea, sentimentele traite in viata sunt cele care ne marcheaza calitatea vietii. Este bine sa experimentam ce ni s-a dat pe Pamant, fara sa opunem rezistenta sau sa judecam si sa trimitem rezultatul sub forma emotionala spre Infinit.

Bruce Lipton, ADN si gene

Bruce Lipton, ADN si gene

Seria de documentare se incheie cu descoperirile lui Bruce Lipton, care spune ca absolut totul in existenta noastra are o foarte puternica legatura cu perceptia, iar aceasta este influentata de credinte, care la randul lor sunt influentate de judecati de valoare care fie ne-au fost inoculate fie au fost gandite de noi si toate acestea sunt infuentate de fricile pe care le avem. Dr. Lipton a reusit sa arate legatura intre ADN, credinte si perceptii si concluzia lui finala este ca perceptiile si credintele noastre activeaza genele si cand este necesar le si rescrie codul ADN.

Si sa mai spuna cineva ca nu suntem facuti dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu?

http://www.youtube.com/watch?v=R3EnFYnX6Wo

http://www.youtube.com/watch?v=nAvxiW2Bwms

http://www.youtube.com/watch?v=Vwz1PHKyndg


 Informează-te dacă vrei să fii sănătos
Vrei să fii sănătos?

Dacă vrei să primești informații interesante, practice și utile, înscrie-te aici

Distribuie:

, , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply