“Din pântec către o civilizație înfloritoare”: Cheile Lipsă pentru a te Vindeca Pe Tine, Familia Ta și Planeta.

“Lumea nu poate continua așa!”

Aceste cuvinte au răsunat în sălile Organizației Națiunilor Unite și în întreaga lume de decenii în mijlocul conflictelor internaționale. Este evidentă nevoia de schimbare. Această carte oferă cheile lipsă și o șansă de a naște schimbarea pe care ne-o dorim pentru noi înșine, familia noastră și lumea noastră.

Mamele dețin aceste chei!

Capitolele din carte sunt mărturii ale marii renașteri care are loc inevitabil. Coautorii sunt medici de ultimă oră, moașe, psihologi, terapeuți, experți și părinți din întreaga lume. Ei fac parte dintre pionierii curajoși a căror dedicare și perseverență conduc această schimbare de paradigmă colectivă esențială.

Pentru moment cartea este disponibilă doar în limba engleză. Puteți comanda cartea aici.

Dr. Julie Gerland  a fost un pionier și lider de gândire timp de peste patruzeci de ani, dedicată realizării unei familii globale și a unei planete înfloritoare. A primit un doctorat onorific în Medicină Holistică și este co-fondatoarea Birthing The New Humanity, BTNH World, BirthTheChange® și Conscious Creation Plan®. Este lector internațional, prezentatoare TEDx, coautoare a unei cărți bestseller, trainer HypnoBirthing și antreprenor social.

Pentru a lua legătura: https://birthingthenewhumanity.com + descărcați aplicația Birthing The New Humanity.


 Informează-te dacă vrei să fii sănătos
Vrei să fii sănătos?

Dacă vrei să primești informații interesante, practice și utile, înscrie-te aici

, , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.