Schimbă-ți viața în 14 zile

Distribuie:

Schimba-ti viata in 14 zileDacă te simţi nefericit, nemotivat și copleșit, e timpul să iei măsuri. A existat un șir de situații neplăcute care v-a făcut să cedaţi? Faceţi inventarul. Alimentaţie pe baza unor motive emoţionale? Neinspiraţi pentru a face mişcare? Există proiecte pe care nu le-aţi terminat? Există o dezordine în viaţa voastră? Dacă oricare sau toate aceste sentimente vă caracterizează, sunteţi în poziţia perfectă pentru a vă crea o nouă traiectorie pozitivă.

Vă puteţi schimba energia vitală în două săptămâni.

Nu după mult timp veţi observa rezultatele şi veţi fi motivaţi să continuaţi această nouă cale.

Energia pozitivă atrage mai multă energie pozitivă. După cum ştiţi şi opusul este valabil. Invitaţi un prieten să facă încercarea cu dvs., astfel încât să vă verificaţi şi motivaţi reciproc.

Mai jos este prezentată o provocare de 14 zile, pe care o pun în practică atunci când mă simt epuizat şi pe care vreau să o împărtăşesc cu dvs.

1. Evaluaţi-vă viaţa şi scrieţi noile intenţii.

Este nevoie de o intenţie puternică şi măsuri care pot schimba energia negativă într-un impuls pozitiv. Evaluaţi-vă modul în care percepeţi viaţa chiar acum. Pe o scară de la 1 la 10, 10 fiind cel mai bine, ce număr defineşte modul cum vă simţiţi în momentul de faţă?

Apoi, scrieţi intenţia despre modul cum vreţi să vă simţiţi în două săptămâni. De asemenea notează numărul care doriţi să se manifeste după două săptămâni. (Un obiectiv bun este de opt ori mai mare)

2. Pe o bucată de hârtie, listaţi toate lucrurile sau persoanele care pot determina scăderea energiei dvs.

Prioritatea dvs numărul 1 este compensarea dezordinii din viaţă, de la dezordinea fizică, la cea mentală şi emoţională. Aceasta include casa, locul de muncă, proiectele personale, comisioanele, apelurile, programările la doctor, conversaţiile pe care doriţi să le evitaţi, etc.

Decideţi câte din aceste lucruri le puteţi finaliza în 14 zile. Amânarea epuizează serios energia forţei de viaţă. Gândiţi-vă la o problemă cu care aveţi de-a face. De obicei urmează un mare suspin. Provocaţi-vă, dar fiţi realişti, astfel încât să puteţi câştiga prin completarea listei dvs. Odată ce aţi terminat această listă iniţială, puteţi continua cu o listă mai mare, dacă doriţi. Prioritizaţi  elementele în funcţie de cât de multă energie pierdeţi atunci când vă gândiţi la ele. Peste două săptămâni veţi fi uimiţi peste cât de multe aţi fost capabili să treceţi.

 Atitudinea pozitiva iti poate schimba viata3. Scrieţi ce  programe de stimulare a energiei veţi urma în următoarele două săptămâni.

Puteţi  clasifica programul în felul următor şi să specificaţi ce acţiuni veţi urma în fiecare categorie. Nu faceţi promisiuni mari, dar provocaţi-vă. Simţiţi-vă liberi să optimizaţi programul pentru obiective unice. Faceţi-l să funcţioneze!

  • Un plan de alimentaţie sănătos;
  • Exerciţii fizice zilnice;
  • Meditaţii zilnice;
  • Confirmarea zilnică a planurilor;
  • Scop personal;

4. Puteţi face un angajament cu dvs. şi acţionaţi.

Faceţi ceea ce spuneţi! Eu de obicei, îmi pun o stea roşie pe calendar pentru fiecare zi în care am un succes. De asemenea, în termen de patru-cinci zile, am văzut deja o diferenţă în aspectul meu şi mă simt plin de energie cu privire la cât de bine am urmat propriul meu plan.

5. Reevaluaţi-vă viaţa şi sărbătoriţi!

După 14 zile, renunţaţi la listă şi evaluaţi-vă reuşitele. Apoi treceţi la cercul Planurilor Wellness ce l-ati implementat cu succes. Acum, rata de viaţă de la 1 la 10 şi vedeţi cât de departe aţi ajuns în doar  2 săptămâni de efort. Alimentaţie, mişcarea, meditaţia în cele 14 zile vă vor îmbunătăţii starea de spirit şi energia. Compensarea dezordinii vă face liberi!

Este important să vă construiţi energia musculară pozitivă zi de zi!

Puteţi decide dacă doriţi să continuaţi să luaţi provocări săptămânale şi să faceţi liste noi.

Este distractiv, şi cea mai bună parte despre intervalele scurte de timp este că acestea sunt uşor de gestionat. Dacă credem că ne schimbăm vieţile pentru totdeauna, este  prea copleşitor.

Odată ce ţi-ai reluat viaţa şi te simţi plin de energie, poţi face lucruri măreţe!

[mindbodygreen.com]


 Informează-te dacă vrei să fii sănătos
Vrei să fii sănătos?

Dacă vrei să primești informații interesante, practice și utile, înscrie-te aici

Distribuie:

, , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply