Cum să atragi energia pozitivă în casa ta (Binecuvântarea locuinţei)

Energie pozitiva in casa taBinecuvântarea locuinţei este o tradiţie străveche care atrage energiile pozitive în casa ta. Locuinţa reprezintă o extensie a corpului şi a spiritului tău. Ceea ce îi oferi casei tale, îţi oferi, de fapt, ţie însuţi. Aşa cum poate ai observat, spaţiul  în care locuieşti îţi reflectă şi afectează viaţa interioară. Dacă îţi binecuvântezi casa şi o îngrijeşti cu dragoste, ea va deveni un suport condescendent  al viselor tale. În timpul unei astfel de binecuvântări poţi “umple” spaţiul cu dragoste, armonie, sănătate, fericire şi prosperitate.

Este destul de important ca binecuvântarea  locuinţei  să se realizeze după o curăţare fizică a camerelor cât şi o purificare a atmosferei din interiorul lor. Întotdeauna este necesar ca mediul să fie purificat înainte de a-i insufla energia pozitivă. Binecuvântarea casei este o metodă ce se poate efectua la fel de bine prin intermediul rugăciunilor şi a gândurilor pozitive. Poţi face o astfel de curăţare energetică înainte de a te muta într-o casă nouă  sau când vrei să dai spaţiului în care locuieşti deja o nouă direcţie, cea a pozitivismului. De exemplu, poţi face o binecuvântare în momentul în care viitoarea soţie se mută cu tine sau când apare un copil în viaţa ta. De asemenea, ea se poate realiza şi după o eliminare a lucrurilor nefolositoare pentru a lăsa loc unei noi energii mai proaspete să intre în casa ta.

Binecuvântarea locuinţei o poţi realiza chiar tu sau împreună cu familia şi prietenii. Cu cât invoci mai mult energiile pozitive, cu atât mai bine. Dacă îţi inviţi prietenii cu viziuni similare celor ale tale, să participe , le poţi cere să aducă cu ei o rugăciune mai specială, o poezie sau un ritual anume. Mai jos sunt cinci paşi de parcurs din “Feng Shui în viaţa ta” pentru a crea o binecuvântare armonioasă a spaţiului în care trăieşti.

  1. Pune pe fundal muzică sacră şi cere celorlalţi să se aşeze în cerc.
  2. Mulţumeşte şi urează-le bun venit prietenilor şi familiei pentru că i-au parte la această ocazie specială.
  3. Aprinde o lumânare roz (rozul atrage energia dragostei şi a bunătăţii) şi înmâneaz-o fiecărei persoane pentru a spune o binecuvântare.
  4. Poţi merge în fiecare zonă a casei, invocând intenţii specifice fiecărei camere pentru a le consacra unui scop mai special.
  5. Când se termină binecuvântarea, aşează lumânarea roz în centrul casei pentru a arde cel puţin o oră. Deschide toate ferestrele şi uşile din zona de Est pentru a invita energia dătătoare de viaţă a Soarelui în casa ta.

Există o multitudine de alte rugăciuni specifice unei binecuvântări a locuinţei, aşa că ai libertatea de a o alege pe cea potrivită ţie şi familiei tale. Mai jos este o rugăciune pe care eu o folosesc şi o recomand. Nu ezita să o modifici pentru a o transforma în propria ta rugăciune.

Spiritului Divin (sau Energiei Universale, Celui Suprem etc), prin aprinderea acestei lumânări chemăm iubirea, armonia, pacea şi prosperitatea în casa noastră. Fie ca noi să fim binecuvântaţi cu sănătate, fericire, succes şi belşug. Fie ca această casă să fie o locuinţă sacră pentru noi şi copiii noştri. Fie ca cei care ne vizitează să simtă pace şi iubire. Declarăm că acest spaţiu este acum protejat de orice daune, boală sau nenorocire. Mulţumim că ai adus lumina sfântă, iubirea şi energia în inimile, casele şi eforturile noastre. Cu o extraordinară recunoştinţă, îţi mulţumim. Cu credinţă deplină, aşa să fie şi aşa este!”

Vă doresc  multă fericire, sănătate, dragoste şi prosperitate!
[mindbodygreen.com]


 Informează-te dacă vrei să fii sănătos
Vrei să fii sănătos?

Dacă vrei să primești informații interesante, practice și utile, înscrie-te aici

, , , , , , , , , , , , ,

One Response to Cum să atragi energia pozitivă în casa ta (Binecuvântarea locuinţei)

  1. marilena 2 March 2014 at 8:19 pm #

    foarte interesant, chiar am sa urmez sfaturile

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.