Albert Ignatenko – Cum sa devii un fenomen … nemuritor

Albert IgnatenkoFenomenul Albert Ignatenko a “invadat” Romania in 2013 si a pus oamenii sa-si ridice semne de intrebare in ce priveste credintele proprii. Desi este un om credincios, Ignatenko prezinta structura omului intr-o forma in care cu siguranta biserica ar considera-o eretica, si totusi, acest academician demonstreaza stiintific natura noastra divina. Ca o prima dovada in acest sens sta chipul sau, care la 70 de ani, prezinta o varsta biologica de 40 de ani.

Albert Ignatenko s-a născut pe 4 martie 1943 în Ucraina. Are titlu de general si de doctor în filosofie, medicină psiho-informatică, ştiinţe biologice şi energo-informatice, doctor în ştiinţele securităţii informaţionale, cel mai important expert al KGB-ului în războiul psihotronic – aşa se prezintă generalul.

Ignatenko susţine că a pregătit 21 programe de instruire ştiinţifică promovând în mase ştiintele cosmice despre starea actuală a Civilizaţiei şi căile de rezolvare a problemelor complicate pe care le are umanitatea. În aceste programe savantul-practician arata posibilitatile nelimitate ale omului si demonstreaza ca aceste capacitati “fenomenale” – nu sunt capacitati supranaturale exceptionale exclusive, sunt stocate in fiecare din noi. Omul fenomen – nu e un supraom – ci oameni ai viitorului si fiecare om are sansa de a-l apropia de sine. Pana acum a pregatit peste 200.000 de oameni in aceasta tehnica.

Pentru prima data in practica pedagogica, psihologica, politologica, medicala si sportiva la nivel mondial profesorul A.Ignatenko a formulat, utilizat si introdus o abordare stiintifica complexa de dezvoltare si utilizare a rezervelor capacitatilor psiho-mentale si energetice ale omului. Omul utilizeaza 1,5-3% din intregul potential al organismului sau. Noul model de gandire pe care il primiti la seminarii va permite sa utilizati potentialul creierului de 100%, in acelasi timp sa cresteti viteza de realizare a tuturor programelor importante din viata si sa obtineti o multime de tipuri de energii pentru a fi sanatosi, longevivi, a avea o viata plina de success

Ce ştie să facă Albert Ignatenko

Profesorul Ignatenko susţine că si-a descoperit capacitatile psihoinformationale fenomenale ca:

  • Albert Ignatenkodirijarea de la distanta a climei (concentrarea si risipirea norilor, neutralizarea fumului si smogului, schimbarea temperaturii aerului).
  • prognozarea si reorientarea situatiilor complicate de viata.
  • trofarea de la distanta a organelor si sistemelor omului
  • lucru psiho-informational de la distanta cu sportivi si echipe sportive
  • lucru de la distanta in formarea protectiei personalitatii, colectivelor, tarii.
  • sidetism vizual si auditiv (retine 150 de cifre), memorie de lunga durata (calendare 10000 ani)
  • lovituri energoinformationala Kung-fu (de la o distanta de 10m, omul cade fara sa fie atins)
  • contacte la nivel constient cu 48 de civilizatii evolutive, cu campuri informationale si Piramida Universala (din 1991-2001 a invatat la Invatatorii Spirituali ai Lumilor Subtile).
  • lucru psihoinformational de eliminare a cataclismelor sociale in regiuni si tari
  • In cele ce urmeaza puteti gasi mai multe materiale inregistrate cu interviuri care au fost difuzate pe posturi de televiziune din Romania.

Profesorul Ignatenko a formulat, utilizat si introdus o abordare stiintifica complexa de dezvoltare si utilizare a capacitatiilor omului, noua din punct de vedere calitativ. In lucrarea sa de doctorat in domeniul stiintelor energo-informationale, stiintific a argumentat si demonstrat pe modelul sportului, folosirea reala a expres-metodologiilor/tehnologii intelectuale/stiintelor Veacului de Aur in toate sferele de activitate fara a aduce prejudicii sanatatii.

Posibilităţile omului sunt nelimitate” susţine în caretea sa „Cum să devii fenomen” autorul acestei cărti, Albert Ignatenko. Este cunoscut de mai bine de zece ani publicului larg, iar ziariştii maghiari l-au numit nu demult “regele parafenomenelor”.

Albert Ignatenko - Kanal D - DemonstratieDe peste 25 de ani Albert Ignatenko îmbină cu succes activitatea ştiinţifică cu cea scenică. Parapsihologia a fost socotită la noi mulţi ani o ştiinţă falsă, fenomenele paranormale au fost negate şi a fost necesar un curaj deosebit al savanţilor, cercetătorilor, care s-au ocupat de aceste probleme şi un mare talent al unor experimentatori precum Ignatenko, care au demonstrat pe scenă fenomenele telepatiei, telekineziei, clarviziuni şi sugestiei mentale fără folosirea hipnozei. Munca ştiinţifică concentrată în domeniul sugestologiei plus activitatea practică uriaşă i-au permis lui A. Ignatenko să formeze o nouă direcţie în practica mondială — psiho-energo-sugestia. Această direcţie este analizată detaliat în cartea sa, iar în viaţă ea este aplicată cu succes de către elevii şi discipolii primului psiho-energo-sugestolog.

Curiozitati spuse de Albert Ignatenko

Trei zile după moartea corpului fizic, învelişul energetic cu informaţia stocată — esenţa corpului subtil — părăseşte corpul eteric (după care acesta se distruge), după 9 zile esenţa părăseşte corpul astral, după 40 de zilecorpul mentaldupa 114 zilecorpul karmic, după 146 zilecorpul intuitiv. După 666 zile — învelişul corpului Nirvanei poate pătrunde în Absolut (alb — dacă s-a dezvoltat corpul Nirvanei sau negru — dacă s-a dezvoltat corpul maron).

Ca si materiale am introdus cartea “Cum sa devi in fenomen” si cateva interviuri realizate in Romania cu Ignatenko.

Cum Sa Devii Fenomen de Albert Ignatenko

http://www.youtube.com/watch?v=QUE2VU_q4h8
http://www.youtube.com/watch?v=CIBSG0Tphqg


 Informează-te dacă vrei să fii sănătos
Vrei să fii sănătos?

Dacă vrei să primești informații interesante, practice și utile, înscrie-te aici

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.