Un indian susține că are 179 de ani

Indian in varsta de 179 de aniUn cizmar pensionat din nordul Indiei, Mahashta Mûrasi, susține că s-a născut în ianuarie 1835, clasându-l nu doar cel mai bătrân om de pe pământ, ci și cea mai în vârstă persoană care a trăit vreodată, potrivit Guiness World Records.

Potrivit oficialilor indieni, bărbatul s-a născut acasă,  în Bangalore, pe 6 ianuarie 1835 și este înregistrat cum că ar fi  locuit în orașul Vârânasî din 1903. A lucrat ca și cizmar în acel oraș până în 1957, când s-a pensionat la venerabila vârstă de 122 de ani.

”Sunt în viață de atât de mult timp, încât strănepoții mei sunt morți de ani de zile”, explică Domnul Mûrasi. ”Într-un fel, moartea se pare că a uitat de mine… Și pe zi ce trece, speranța începe să mă părăsească. Uitați-vă la statistici. Nicio persoană decedată nu a trecut vreodată de vârsta de 150 de ani, iar de  peste 170 de ani, nici nu mai vorbim. Cu alte cuvinte, bănuiesc că sunt nemuritor sau ceva similar. De fapt, s-ar putea să îmi placă!”

Atât certificatul de naștere cât și cărțile de identitate, par să confirme versiunea bărbatului, dar, din păcate, niciun examen medical nu poate confirma spusele sale. Ultimul medic pe care Domnul  Mûrasi l-a vizitat, a murit în 1971, astfel încât există puține informații disponibile privind fișele sale medicale anterioare.

Sursa: World News Daily Report


 Informează-te dacă vrei să fii sănătos
Vrei să fii sănătos?

Dacă vrei să primești informații interesante, practice și utile, înscrie-te aici

, , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply