Rezultatele incredibile ale unui test despre microunde

Mai jos este prezentat un studiu ştiinţific, realizat de o fată de liceu din Sussex. În acest studiu a folosit apă filtrată pe care o împărţit-o în două părţi egale. Prima parte a adus-o la fierbere folosind aragazul, iar cea de-a doua a adus-o la fierbere folosind cuptorul cu microunde. După răcire a folosit apa pentru a uda 2 plante identice, pentru a vedea dacă apa fiartă pe aragaz şi apa fiartă în cuptorul cu microunde, influenţează  creşterea plantei. S-a gândit că structura sau energia apei, ar putea fi compromisă de microunde. După cum s-a dovedit, eleva a fost surprinsă de rezultat. Colegii săi au făcut acelaşi experiment iar rezultatul a fost acelaşi.

S-a recunoscut acum câţiva ani faptul că problema microundelor, nu este radiaţia, care nu poate fi percepută de organismul uman, ci faptul că microundele alterează ADN-ul produselor alimentare, iar corpul nu îl mai recunoaşte.

Microundele funcţionează la fel pentru toate substanţele. Orice ai pus în cuptorul cu microunde suferă acelaşi proces distructiv. Microundele agită moleculele, iar acestea se mişcă din ce în ce mai repede. Această mişcare provoacă fricţiune care denaturează substanţele. Sunt distruse vitaminele, mineralele, proteinele şi se formează compuşi noi, numiţi compuşi radiolitici care nu se găsesc în natură.

Corpul generează mai multe celule grase pentru a se proteja de produsele alimentare fără valoare nutritivă, pe care încearcă să le elimine rapid. Gândiţi-vă la toate mamele care încălzesc laptele la aceste aparate „sigure”. Ce zici de asistenta medicală din Canada care a încălzit sângele necesar unui pacient pentru transfuzie şi în mod accidental acesta a murit, deoarece celulele sanguine au murit în timpul tratamentului cu microunde. Dar factorii de decizie spun că aceste aparate sunt sigure. Dar dovada este cea a imaginilor cu plante care mor!

10 motive pentru care ar trebui să renunţaţi la cuptorul cu microunde.

În urma concluziilor studiilor făcute de elveţieni, ruşi şi germani, ar trebui să ne gândim mai bine dacă dorim cu adevărat să ne dotăm bucătăriile cu astfel de cuptoare.

Ar trebui să ţinem cont de următoarele concluzii:
1. Alimentele preparate în mod continuu la cuptorul cu microunde pot provoca leziuni la nivel cerebral, permanente. Se produce o aşa-numită depolarizare sau demagnetizare a ţesutului cerebral.

2. Organismul uman nu are capacitatea de a descompune compuşii noi formaţi sub acţiunea microundelor.

3. Producerea de hormoni sexuali masculini şi feminini încetează sau se modifică dramatic, în urma consumului continuu de alimentele procesate sub microunde.

4. Efectele microundelor asupra alimentelor determină acumularea în organism a produselor reziduale.

5. Conţinutul de minerale, vitamine şi substanţe nutritive este redus, astfel încât corpul nu beneficiază de acestea, sau corpul uman absoarbe compuşi modificaţi care nu pot fi descompuşi.

6. Mineralele din legume sunt transformate în radicali liberi ce provoacă tumori canceroase, sub efectul microundelor.

7. Alimentele pregătite la microunde pot provoca tumori canceroase la nivel stomacal şi intestinal se poate explica astfel rata crescută a cancerului de colon în Marea Britanie şi America.

8. Consumul prelungit de alimente preparate la microunde creşte nivelul celulelor canceroase din sânge.

9. Apar deficienţe ale sistemului imunitar, apar modificări la nivelul glandelor limfatice şi la nivelul sângelui.

10. Consumul de alimente la microunde cauzează pierderi de memorie, de concentrare, instabilitate emoţională şi scădere a inteligenţei.

Sursa: usahitman.com


 Informează-te dacă vrei să fii sănătos
Vrei să fii sănătos?

Dacă vrei să primești informații interesante, practice și utile, înscrie-te aici

, , , , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.