Placerile alcaline ale vietii

aer1. Aerul
Respiratia adanca si completa care introduce oxigen in tot toracele este o metoda de alcalinizare la indemana oricarui individ.

2. Bicarbonatul de sodiu
A bea un pahar de apa in care a fost introdus un varf de cutit de bicarbonat de sodiu este de mare ajutor in timpul verii. Bicarbonatul de sodiu este un mineral neutralizator al acizilor. Introdus in stomac impreuna cu apa, ajuta la neutralizarea acizilor. Din cauza temperaturilor mai ridicate, corpul are un supliment energetic pe care vrea sa il foloseasca la videncare. Face aceasta prin eliminarea depozitelor acide. Acizii neutralizati pot fi eliminati mai usor (prin urina). Prin urmare iti dai o mana de ajutor in vindecarea care se produce deja.

Stii momentele cand vrei sa mananci ceva sarat? Stiai ca bicarbonatul de sodiu este sarat si alcalin? Sare alimentara este acida (spune stiinta nu eu). De aceea, cand ti-e foame, bea un pahar cu apa cu bicarbonat de sodiu (pune un varf bun de cutit de data asta) si bea. Daca dupa jumatate de ora nu iti mai este foame, nu e nici o minune.

bicarbonat de sodiuNu vreau sa spun ca putem bea apa cu bicarbonat de sodiu si sa nu mai mancam. Important este sa avem un echilibru alcalin-acid (sau bazic-acid); de asta urmarim sa aducem corpul putin mai sus ca si nivelul apei (nivelul neutru) si sa nu il pastram in zona acida.

Sangele de exemplu este usor alcalin, adica pH 7.25-7.35, apa are ph 7 (neutru), cola are ph4 (foarte acid). Daca sangele scade sub 7.25, poti face infarct, sau altfel spus, asa se produce infarctul. Mediul in care se dezvolta fatul este foarte alcalin (lichid amniotic are pH-ul 8). De ce sa nu continuam cresterea noastra?

3. Ingrijire corporala alcalina
Se face cu ajutorul solutiilor alcaline aplicate direct pe corp: baia cu apa cu bicarbonat de sodiu ajuta la alcalinizarea epidermei, care sa nu uitam ca este primul strat in contact cu mediul inconjurator. Daca traim intr-un mediu acid, aceasta baie ajuta foarte mult.

Diverse plante, flori sau fructe medicinale au continut bogat de minerale, care sunt de regula alcaline. Prin aplicare sub forma de crema pana la solutie de corp alcalinizeaza zone specifice sau tot corpul (o impachetare acopera tot corpul).

Vindecarea nu se produce, ci se sustine, ea e existat dinainte sa te nasti. La inceput a sustinut-o mama ta, acum sustine-o tu.


 Informează-te dacă vrei să fii sănătos
Vrei să fii sănătos?

Dacă vrei să primești informații interesante, practice și utile, înscrie-te aici

, , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.