Ouăle FALSE făcute în China au pus întreaga lume pe gânduri

Distribuie:

Unul dintre miturile care îi fascinează pe internauții din întreaga lume este despre practica unor chinezi de a falsifica ouă, cu ajutorul unor substanțe periculoase pentru sănătate.
Oua false intre mit si adevarCarbonat de calciu din belșug, puțin amidon, câteva vârfuri de linguriță de rășină, gelatină și alumină: acestea sunt ingredientele necesare pentru producerea unor ouă false, create de la zero de unii chinezi inventivi.Potrivit unor zvonuri care circulă de ani buni pe internet, fabricanții de ouă false au devenit atât de buni în ceea ce fac încât creațiile lor sunt aproape imposibil de detectat.

Ouăle false au aproape același gust cu cele reale, însă pot fi produse la un preț mult mai mic. Singura problemă este faptul că sunt dăunătoare pentru sănătate dacă sunt consumate.Este greu de spus dacă ouăle false sunt un mit urban sau dacă este vorba de o farsă care s-a viralizat, pentru că părerile sunt împărțite. În orice caz, dacă este adevărat, procesul de fabricare a unor ouă false este izolat în China și nici n-a fost răspândit în alte țări.Mai jos puteți urmări doua fragmente video în care este prezentat procesul de fabricare a unor ouă false:

[realitatea.net]


 Informează-te dacă vrei să fii sănătos
Vrei să fii sănătos?

Dacă vrei să primești informații interesante, practice și utile, înscrie-te aici

Distribuie:

, , , , , , , ,

One Response to Ouăle FALSE făcute în China au pus întreaga lume pe gânduri

  1. GIGI 29 March 2015 at 6:58 pm #

    Ce-i asa mare lucru? In Romania se manca branza artificiala in unitatile militare in ani 80.

Leave a Reply