Si-au facut casa la tara si traiesc din agroturism

Casa la tara - Polonia 1Trebuia să-ți prezint casa asta pentru că se pare că e mai mult decât o sursă de inspirație pentru decorul interior. Este mai mult pentru că exprimă un stil de viață către care se îndreaptă din ce în ce mai mulți tineri. Cei doi soți se cunosc de mult timp, încă din adolescență și studenție, pe care și-au petrecut-o împreună. N-au ratat niciun club, nicio noapte de distracție. Au fost mari petrecăreți. Ea a terminat arte plastice, iar el e mai tehnic așa, se pricepe la calculatoare, la reparații, etc. Cei doi au mers într-un weekend invitați de părinți la țară, într-o localitate pitorească la poalele Munților Bieszczady din Polonia. Când au ajuns acolo, mai de silă, mai de milă, i-a trăznit peisajul minunat din zonă și și-au dat seama că distracția de la oraș nu se compară cu nicio activitate de care ar putea avea parte aici. S-au hotărât pe loc să rămână.

Casa la tara - Polonia 2Cei doi s-au mutat la țară. Și nu doar că s-au mutat, dar aici trăiesc din 2004 și au fost suficient de inteligenți astfel încât să-și găsească din nou stil de viață și o sursă de venit. Au transformat casa lor și au amenajat-o astfel încât să poată primi și oaspeți. Aici, ea te învață despre gătitul al cuptorul pe lemne, îți arată lucruri legate de cusut, de croitorie (nu uita că e absolventă de arte plastice). El a învățat dulgheria, încet dar sigur, iar acum vrea să învețe și despre fierărie. Desigur toată lumea se miră, dar cei doi chiar și-au făcut singuri casa, care arată demențial.

Casa la tara - Polonia 11E greu să construiești singur, mai ales când nu ai experiență, dar cei doi spun că au învățat multe din propriile greșeli. Au pățit-o de multe ori să măsoare greșit, să lustruiască lemnul înainte să-l taie, să ridice ceva, și-apoi să dărâme și să construiască la loc. Dar cert este că de plictisit nu s-au plictisit. Din contră, au acum și trei copii și sunt fericiți. Poate că în tinerețe nu lipseau ei de la nici o petrecere, dar se pare că acum oaspeții nu vor să lipsească din casa lor. Weekend-urile aici sunt o încântare. Sunt tot mai mulți care se gândesc să se mute la țară, dar își doresc ca acolo să aibă parte de tot confortul, și mai mult, posibilitatea de a-și educa copii. Dar uite, vremurile se schimbă, și se pare că tehnologia ne va ajuta din ce în ce mai mult să ajungem și la asta.

Sursa: adelaparvu.com


 Informează-te dacă vrei să fii sănătos
Vrei să fii sănătos?

Dacă vrei să primești informații interesante, practice și utile, înscrie-te aici

, , , , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.