Scapă de paraziţii intestinali în mai puţin de 3 săptămâni

Ştiaţi că organismul nostru este colonizat de o mulţime de paraziţi care ,,mănâncă” zilnic din noi? Vreţi să accepaţi sau nu, realiatea este că toţi avem în noi diferite specii de paraziţi care ne consumă substanţele nutritive şi ne expun unor boli.
OxiuriToţi oamenii au, fără excepţie!

Vă aduc la cunoştinţă că oamenii de pe planetă se împart în 2 categorii:

 1. Oameni care se detoxifică (periodic) de paraziţi.
 2. Oameni care NU se detoxifică de paraziţi.

Aşadar nici NU se pune problema organismului neinfestat. Suntem cu toţii mult prea expuşi, cu atât mai mult în aceste vremuri cu aer poluat, apă murdară şi mâncare infestată. Partea bună este că, dacă avem un stil de viaţă sănătaos şi echilibrat, care ne asigură un sistem imunitar puternic, corpul nostru este capabil să ţină cât de cât sub control majoritatea paraziţilor cu care ne infestăm. Însă dacă nu avem grijă de sănătatea noastră, avem toate şansele ca mai devreme sau mai târziu paraziţii să ne producă boli.

Legătura dintre paraziţi şi boli

După mai multe experiemente, cercetătoarea Hulda Clark a ajuns la concluzia că multe din bolile cu care se confruntă omenirea în zilele noastre sunt produse de un anume parazit. Ea a scris despre aceste descoperiri revoluţionare şi în cartea Vindecarea tuturor formelor de cancer, pe care v-o recomandăm chiar dacă nu aveţi cancer.

Cercetătoarea a descoperit prin experimente că:
– organismele tuturor pacinetilor bolnavi de cancer erau supraîncarcate cu parazitul Fasciolopsis buskii (un vierme plat).
– Toți pacienţii cu boli de piele erau supra-infestaţi cu viermi cilindrici (oxiuri,limbrici etc).
– Toți pacienţii cu acnee rosacee erau puternic infestaţi cu parazitul Leishmania.
– Toți diabeticii aveau trematodul pancreatic al bovinelor – Eurytrema.
– Toți cei care suferă de migrene au nematodul Strongyloides.
– personele cu ASTM au ascarizii în plămâni.
Paraziţii care ajung la creier produc boli psihice, în special schizofrenia.
– Persoanele care transpiră excesiv noaptea sunt suprainfestate cu ascarazi. Şi lista poate continua.

Parazitii laboratorAşadar, Hulda Clark a tras concluzia că paraziţii reprezintă o componentă esenţială în producerea a 90% din bolile cu care oamenii se confruntă în ziua de astăzi.

De ce sunt paraziţii periculoşi?
Paraziţii colonizează de obicei colonul şi intestinul subţire al oamenilor, unde pot produce boala chron sau polipi, însă pot rămâne şi inofensivi dacă gazda are un sistem imunitar puternic şi o floră intestinală echilibrată. Partea proastă incepe atunci când paraziţii reuşesc să treacă din intestine în restul organismului şi se instalează în alte organe, incep să apară bolile. Trecerea din intestine în alte organe se poate realiza pe fondul unei flore intestinale dezechilibrate, şi doar în condiţiile în care organismul este infestat cu alcool izopropilic.

Paraziţii nu pot supravieţui în alte organe în afară de intestin, decât în prezenţa alcoolului izopropilic (un produs secundar al industriei petrolului, folosit ca solvent). Dar cum ajunge alcoolul izopropilic în corpul tău? Foarte simplu, deoarece e o substanţă la care suntem cu totii expuşi în aceste vremuri. El se găseşte în: majoritatea şampoanelor (şi pătrunde prin piele în corp), în sucurile din comerţ, în produsele cosmetice, în apa de gură, în fixativul pentru păr, în toate produsele pentru bărbierit, în cafeaua decofeinizată, în cerealele prelucrate, în diferite medicamente şi lista poate continua. Mai mult decât atât, specia comună de bacterii clostridium produce alcool izopropilic în intestinul tău.

Ideea e că suntem atât de expuşi încât chiar nu avem cum să ne ferim. Însă vestea bună este că Dumnezeu ne-a lăsat în natură exact leacurile de care avem nevoie, pentru a ne curăţa periodic organismul de paraziţi.

Programul 100% natural de eliminare a paraziţilor – are la bază 3 plante:

Pelinul (capsule sau ceai)
Cuișoarele (recomand cuişoare întregi, în locul capsulelor)
– Tinctura din coajă de nuc negru

Aceste 3 ingrediente luate împreună au potenţialul să omoare majoritatea speciilor de paraziţi care ne colonizează corpul. Mai mult, sunt 100% naturale, iar ingredientele se pot găsi la oricare magazin naturist (mai puţin tinctura de nuc negru, care se găseşte mai rar în magazine, însă se găseşte pe internet).

Durează 3 săptămâni!

CuisoareIată programul pe cele 3 săptămâni. Tratamentul are 2 faze:
1. Faza de început (deparazitarea) – în care se face tratament intesiv pentru a elimina paraziţii şi ouale acumulate.
2. Faza de menţinere – în care se ia o dată pe săptămană tratamentul, pentru a preveni o nouă suprainfestare – pe care ar fi bine să-l ţineţi regulat, toată viaţa.

O dată în fiecare săptămână veţi lua 2 linguriţe de tinctură de nuc negru, 7 capsule de pelin şi 7 capsule de cuişoare (aproximativ 3 linguriţe de cuişoare întregi). Respectând aceste principii vom ajuta enorm corpul în lupta cu paraziţii, la care suntem cu toţii expuşi în fiecare zi.

Alte remedii care ajută în lupta cu paraziţii

 • Usturoiul
 • Argila
 • PelinNuca de cocos
 • Seminţe crude de dovleac
 • Fibrele vegetale
 • Probioticele si Prebioticele
 • Vitamina C
 • Alte substante care au proprietăţi antiparazitare
  • Argintul Coloidal
  • Sâmburii de grepfrut şi de lămâie
  • Aloe vera
  • Propolisul

Rotatia alimentelor

Tinctura coaja de nuc negruCa orice organism viu, paraziţii au capacitatea de a se adapta în timp şi de a deveni imuni la alimentele sau plantele care ar fi trebuit să-i omoare.
De aceea, nu veţi avea rezultate consumând doar usturoi în fiecare zi sau doar seminţe de dovleac în fiecare zi. Cea mai înţeleaptă alegere este rotatia alimentelor. Adică o săptămâna consumăm multă nucă de cocos, în urmatoarea seminţe de dovleac, apoi trecem la argilă şi aşa mai departe. Astfel nu numai că paraziţii nu pot dezvolta rezistenţă, dar vom fi capabili să omorâm o gamă mult mai largă de specii, deoarece nu toate speciile mor de la acelaşi aliment.
Regimul Huldei Clark este punctul de plecare, deoarece cele 3 componente (nucul negru, pelinul şi cuişioarele) sunt o combinaţie care omoară majoritatea speciilor de paraziţi, în mai puţin de 3 săptămâni.

YouTube video


 Informează-te dacă vrei să fii sănătos
Vrei să fii sănătos?

Dacă vrei să primești informații interesante, practice și utile, înscrie-te aici

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

7 Responses to Scapă de paraziţii intestinali în mai puţin de 3 săptămâni

 1. concediere 23 September 2014 at 4:38 pm #

  din proprie experienta, tinctura din coajă de nuc negru este destul de greu de gasit, o singura data am gasit-o la Farmacia Tei, iar daca vrei tratamentul total/partial de la cei care comercializeaza tratamentele dnei Clark, pretul este destul de piperat. In plus, dupa unele informatii de pe Net (nu se stie cat de credibile insa), Hulda Clark a murit de cancer de tip mielom multiplu in 2009, deci se pare ca teoria ei nu a ajutat-o prea mult…

  • cristina 25 September 2014 at 7:19 pm #

   Excentricii americani vindeca unele boli, inclusiv astmul cu un tip de viermi intestinali pe care si-i inoculeaza in piele si in nas. Vorba romanului: cate bordeie atatea obiceie 🙂

  • Ana 13 December 2014 at 3:00 pm #

   Ti-am trimis un raspuns la comentariul tau plin de aroganta si al Cristinei.

   Tratamentul Huldei pot spune ca lucreaza foarte bine, in cartea ei ai si indicatii la ceea ce trebuie si ceea ce nu trebuie sa mananci, in ce fel de vase sa gatesti, cum sa-ti intretii dantura,, samd. In concluzie cartea trebuie citita ca sa fie inteles mecanismul de insanatosire ori de mentinere a sanatatii.

   Referitor la ce a scris autoarea acestui articol.. s-a facut o mare eroare la recomandarea tratamentului de deparazitare “O dată în fiecare săptămână veţi lua 2 linguriţe de tinctură de nuc negru, 7 capsule de pelin şi 7 capsule de cuişoare (aproximativ 3 linguriţe de cuişoare întregi)”

   Acest tratament se ia treptat,

   se incepe cu cate o capsula de fiecare ( 1 capsula pelin si 1 capsula cuisoare-macinate ) de 3 ori oe zi inainte de masa si cu cate o picatura de 3 ori pe zi de tinctura in 1/2pahar cu apa – inainte de masa

   a doua zi se dubleaza doza si asa mai departe pana se ajunge intr-a 7a zi – 7 capsule pelin x 3 ori/zi,7 capsule cuisoare x 3 ori/zi si 7 picaturi de tinctura x 3 ori/zi

   Dupa care se ajunge la tratamentul de intretinere…..

   Detaliile le vedeti in linkul postat mai jos, eu doar am dat exemplu.

   Parasite Killing Program

   http://alternativa-za-vas.com/support-files/cure_for_all_cancers.pdf

   Aici pe pagina asta o sa gasiti mai multe informatii… pacat ca nu am timp sa traduc in limba engleza.

   https://www.google.ca/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=the+cure+of+all+cancers+pdf+parasites+program&spell=1

 2. cristina 25 September 2014 at 7:24 pm #

  btw. Parintele Arsenie Boca spunea ca cei ce nu tin post fac cancer, iar cine are mintea beteaga, asa va fi toata viata. Daca stam stramb si cugetam drept, postul inseamna detoxifiere regulata (doua zile pe saptamana, 4 ori pe an in posturile marilor sarbatori, care, culmea, se nimeresc la schimbul sezoanelor). Bolile psihice nu sunt vindecate niciodata, ci doar ameliorate.

 3. Gheorghe UNGUREANU 20 July 2016 at 3:45 am #

  Tratamentul Dr. Hulda Clark este excepțional (și bine fundamentat științific); eu am făcut comenzi pentru zeci de persoane (cu cancer atestat de medici specialiști). Toți cei care au utilizat Pachetul de trei substanțe s-au vindecat. Dar dacă amestecați spurcăciunea aia numită ”dumnezeu” în explicații, totul se năruie; știința este știință, spurcăciunea rămîne spurcăciune, inventată pentru distrugerea omului (și, evident, pentru producerea, comercializarea și utilizarea medicamentelor și tratamentelor, ”oficiale”, ”anti-cancer”, întotdeauna ucigătoare). Cancerul, fiind conglomerat de larve, acestea mor cu buruienile Dr. Hulda Clark și omul redevine sănătos, întors la viață chiar din pragul morții. 20 iulie 2016. Prof. Gheorghe Ungureanu

  • Claudiu Pastor 20 July 2016 at 11:25 am #

   Domnu Gheorghe, de unde atata suparare pe Dumnezeu? De ce considerati ca este o spurcaciune?
   In articol spune destul de simplu “Dumnezeu ne-a lăsat în natură exact leacurile de care avem nevoie”. Va intreb, daca Dumnezeu nu le-ar fi dat, doamna Hulda de unde credeti ca le-ar fi cules sau cum s-ar fi gandit ea sa faca un regim daca aceste plante nu ar fi existat?
   In acelasi articol este mentionat “cercetătoarea Hulda Clark a ajuns la concluzia că…”, doamna doar a tras concluzii, a facut observatii, iar dvs sunteti liber sa le denumiti stiintifice, dar nu doamna Hulda a facut nici bolile si nici vindecarea acestora.
   Sugestia mea este doar sa observati lucrurile mai in ansamblu si sa va faceti cea mai mica imaginatie despre ceea ce oamenii numesc Dumnezeu, dvs puteti sa o numiti natura, unives sau cum considerati, pentru ca ceea ce exista in universul asta … nu a aparut din senin 😉 … sau poate era senin cand au aparut, cine stie 😀

 4. Ioan simplu crestin 1 October 2016 at 11:46 am #

  Profesorul Ungureanu,este profesor in prostie,el este demascat chiar de Biblie în care citim clar:”zisa nebunul în inima sa ,nu este Dumnezeu”,deci nebunia acestui om este evidentă,un om care nu-l cunoaște pe Creatorul sau este mai slab decât orice creatură. Întreaga creație vorbește despre Dumnezeu:”cerurile spun slava lui Dumnezeu, iar facerea mâinilor Lui o vestește tăria”, numai “profesorasul” Uugureanu isi vestește PROSTIA.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.