Cancer dizolvat in 3 minute [Video]

In cadrul unui discurs pe care Gregg Braden l-a tinut la Milano in 2007 a fost prezentat un scurt film care prezinta cativa “medici” neconventionali care vindeca un cancer de vezica, de fapt il dizolva prin simpla repetare a unor mantre. Minunea este ca aceasta vindecare se petrece in 3 minute.


 Informează-te dacă vrei să fii sănătos
Vrei să fii sănătos?

Dacă vrei să primești informații interesante, practice și utile, înscrie-te aici

, , , ,

11 Responses to Cancer dizolvat in 3 minute [Video]

 1. Ciungu Silvia 25 October 2013 at 7:59 am #

  In film zice ca in anii 1800 se credea ca exista o matrice energetica care uneste tot. Minoicii care au trait acum 4000-5000 de ani stiau de matricea respectiva. Si sunt convinsa ca si civilizatiile din Asia stiau si poate si cei din America de Sud. Astea nu sunt noutati decat pentru occidentali. Dar incet incet ne trezim si noi 🙂

 2. Calin Buzea 26 October 2013 at 9:41 am #

  Matrice energetica ? Energetica de care ? Sau poate e matrice entropica ? Sau …

 3. Jul Yen 10 November 2013 at 6:01 am #

  Bullshit

 4. Gabriel Ştefan Filipescu 10 November 2013 at 9:58 pm #

  Even a bullshit is something. An existence. But ignorance is useless. 🙂

 5. Mihai Georgescu 29 November 2013 at 9:30 am #

  Ce pregatire aveti de intrebati ? Dezvalund astfel de secrete cei care erau buni in astfel de terapii au ajuns sa fie negati de cei cu DIPLOME de medicina si sa fie chiar atestati ca fiabili ,cu ce drept ? Fiecare ar trebui sa se ocupe de ce i-a dat soarta si dumnezeu.Daca unii din noi care vedem , O MINUNE autentica sinu credem in asa ceva,vom cauta raspunsuri "tehnice,siretlicuri ,smecherii,sau pana la urma iluzii optice etc". dar nu vom putea sti adevarul EVER. Ce raspuns tehnic se poate da fenomenului; ( TE ROGI LA O CRUCE DE PIATRA,SI LA UN MOMENTDAT, PE SUPRAFATA PIETREI APAR PICARURI DE MIR) ?

 6. Forall Atlantis 29 November 2013 at 1:41 pm #

  Exista un camp energetic invizibil simturilor noastre, numit strat eteric in care se manifesta aceste "minuni".
  De fapt nu exista minune, exista doar ignoranta din partea oamenilor. Cei mai multi, daca nu pot dovedi sub o forma sau alta … ignora in cel mai bun caz sau resping idea.
  Am un bun prieten la care i-a fost fixata coloana vertebrala printr-o tehnica asemanatoare, nici un doctor nu putea sa explice, dar totusi nici sa nege rezolvarea cazului.

  • valentina 11 March 2016 at 10:13 pm #

   ar putea fi o solutie si pt scleroza multipla? ajutooor!

   • Claudiu Pastor 16 March 2016 at 9:51 am #

    Pentru boli de orice fel, iti recomand sa stai la o discutie cu un duhovnic, sa te rogi, sa incerci pe urma metode alternative (Hamer, Calatoria – Brandon Bays) si abia apoi sa consulti un doctor, si toate astea un functie de credintele pe care le ai pentru fiecare din acestia.
    Doamne ajuta

 7. Calin Buzea 30 November 2013 at 10:23 am #

  Forall Atlantis, stiinta asa functioneaza. Daca nu se poate dovedi stiintific si/sau nu este reproductibila ideea se respinge.

 8. Calin Buzea 30 November 2013 at 10:26 am #

  Mihai Georgescu am pregatire in oncologie si fizica.

 9. Forall Atlantis 30 November 2013 at 10:40 am #

  Calin, as spune ca stiinta este cea mai mare piedica in calea evolutiei noastre si fara sa intru in detalii dau doar exemplu lui Kopernic care a spus cu pamantul este rotund, iar stiinta a respins intai aceasta idee, ajungand sa demonstreze acest lucru secole mai tarziu. Ca idee stiinta doar intarzie evolutia normala a lucrurilor.

Leave a Reply