Bicarbonatul de sodiu – Salvatorul de vieți și coșmarul industriei farmaceutice

Bicarbonatul de sodiu, cosmarul industriei farmaceuticeIn urma cercetarilor, s-a descoperit ca, cancerul este un acid lactic care se formeaza atunci cand un anumit tip de ciuperci sau mucegai traieste intr-un mediu lipsit de oxigen. De asemenea, la trecerea unei cantitati foarte mari de molecule de oxigen prin celulele canceroase, acestea pot fi distruse definitiv si complet.

Totodata, este foarte dificil de inteles cum o substanta destul de comuna precum bicarbonatul de sodiu poate oferi atat de multe beneficii organismului, mult mai multe decat alte medicamente care costa foarte mult. Exista dovezi care demonstreaza ca bicarbonatul de sodiu poate vindeca intr-adevar o multime de boli grave precum cancerul sau diabetul, medicii fiind ulterior sfatuiti sa il foloseasca deoarece ofera beneficii uimitoare. De mentionat este faptul ca bicarbonatul de sodiu, este o substanta care a fost supusa mai multor cercetari de-a lungul timpului si folosit indeosebi de catre oncologi.

Toxicitatea chimioterapiei sau a radiatiilor distrug organele vitale ale organismului precum ficatul si rinichii, prin urmare, bicarbonatul de sodiu, se administreaza, de regula, periodic la pacientii care vor sa previna aceasta posibila deteriorare a organelor vitale. Aproape oriunde in lume, multi oameni adauga bicarbonatul de sodiu in apa potabila cu dorinta de a evita aparitia acidozei clinice sau a altor afectiuni.

Se stie, ca bicabonatul de sodiu, a salvat vietile multor oameni aflati in camerele de urgenta ale spitalelor. Combinatia dintre bicarbonatul de sodiu impreuna cu alte substante precum iodul sau clorura de magneziu da nastere unui amestec ce poate fi numit o minune, in lumea medicala.

O problema majora in ceea ce priveste fiziologia corpului este insa lipsa ionilor de bicarbonat, iar acest lucru conduce la o scadere a valorii pH-ului din sange. Enzimele, fiind o parte fundamentala a reactiilor biochimice, ele sunt si foarte sensitive la variatiile pH-ului. Tocmai de aceea, ele se regasesc in mediile bazice, non-acide. Dovada ca celulele functioneaza mai bine in aceste conditii este prezenta unui mediu usor alcalin ceea ce conduce la intarirea credintei in eficienta bicarbonatului de sodiu.

Bicarbonatul de sodiu, tratament natural pentru diverse afectiuniDieta joaca si ea un rol importanta in mentinerea unui nivel intre valorile normale ale pH-ului. Din pacate, dieta noastra modernă incurajeaza o scadere a nivelului pH-ului, devenind acid. Activitatile si functiile celulare sunt mult ingreunate atunci cand exista un dezechilibru consecvent a valorii pH-ului. Celulele incep sa se deterioreze atunci cand valoarea pH-ului este acid, ceea ce conduce la probleme grave de sanatate, cum ar fi cancerul, gastrita, osteoporoza, diabetul si boli de inima, si multe altele.

Bicarbonatul de sodiu ajuta la transportul oxigenului prin dilatarea vaselor de sange si de eliberare a oxigenului in tesuturile celulare, crescand astfel valoarea pH-ului. Când valoarea pH-ului urinei este mare, nu exista nicio cristalizare a deseurilor metabolice la nivelul tractului urinar. Este un fapt cunoscut ca acidul uric conduce la aparitia gutei, a pietrelor la rinichi, diabetului si a bolilor de inima. Alcosan, un compus toxic ce se formează datorita diverselor ciuperci într-un mediu acid, s-a demonstrat ca provoca diferite tipuri de cancer și diabet.

Prin administrarea pe cale orala a bicarbonatului de sodiu, boli grave, cum ar fi artrita, guta, gripa pot fi prevenite. Acesta ajuta, de asemenea, pancreasul sa functioneze in parametrii normali, aceasta insemnand productia de ioni de insulina si bicarbonat. Nu conteaza daca o persoana sufera de o afectiuni grave precum boli de inima sau cancer, chiar gripa, daca se administreaza pe cale orala o combinație de bicarbonat de sodiu si clorura de magneziu, acesta functioneaza ca si tratament natural si eficient. De asemenea aceasta combinatie este eficienta si pentru a scăpa țesuturile, celulele și organele de toxine si acizi.

Intr-adevar, bicarbonatul de sodiu este o substanta naturala minunata dar si un adevarat cosmar pentru industria farmaceutica.

Sursa: www.worthytoknow.com


 Informează-te dacă vrei să fii sănătos
Vrei să fii sănătos?

Dacă vrei să primești informații interesante, practice și utile, înscrie-te aici

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

5 Responses to Bicarbonatul de sodiu – Salvatorul de vieți și coșmarul industriei farmaceutice

 1. Maria Magdalena 13 November 2015 at 12:52 am #

  Multumesc mult! Domnul sa te aiba in paza!

  • Claudiu Pastor 13 November 2015 at 10:40 am #

   Multumesc mult Maria, Domnul ne are in paza pe toti.

 2. Cristian 16 January 2016 at 3:30 pm #

  Cum trebuie administrat și în ce cantitate

  • Claudiu Pastor 18 January 2016 at 12:17 pm #

   Am o carte intreaga despre bicarbonat, dar inca nu am citit-o. Din ce am discutat cu prieteni care au citit-o ca si administrare e ok intre un varf de lingurita si jumatate de lingurita pe zi, dimineata, dizolvat intr-o pahar de apa de 250-300 ml.
   Dupa ce termin cartea am sa revin cu un articol de completare si cu detalii noi.

 3. marcus aurelian 9 February 2016 at 12:24 am #

  Foarte bun.Eu iau jumatate de lingurita dimineata si seara.Rezultatele o sa
  le simtiti imediat.Dispare aciditatea,starea de rau dupa o masa mai imbelsugata,revine starea de bine.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.