3 modalităţi prin care aduci iubirea necondiţionată în viaţa ta

Iubirea neconditionataAcest articol este pentru cei care vor să admită (chiar dacă numai pentru ei înşişi) că doresc iubirea şi aprobarea oamenilor cu care îşi impart viaţa.

Puteţi spune cu voce tare că nu aveţi nevoie de dragostea şi aprobarea altora.

Puteţi fi ruşinat datorită faptului că în secret aveţi această dorinţă ascunsă.

S-ar putea uneori să realizaţi că este un defect logic şi în momentele cele mai sincere să recunoaşteţi că tânjiţi după iubirea celorlalţi.

Vreţi ca soţul, partenerul de viaţă şi întreaga familie să vă accepte aşa cum sunteţi.

Vreţi ca studenţii, colegii, clienţii, sau şeful să vă recunoască punctele forte şi să aibă o părere bună despre dumneavoastră.

Vreţi ca cei mai importanţi membrii ai familiei dvs., copiii, să aprecieze tot ce aţi făcut pentru ei şi să vă iubească necondiţionat.

Dacă doriţi să aveţi parte de aceste lucruri sau unele asemănătoare, aici este prezentată o modalitate uşoară pentru a le obţine.

Puteţi face 3 lucruri:
1. Iubiţi-i pe cei din jur.

Recunoaşte-ţi. Cât de mult îi judecaţi? Cât de mult vreţi să se schimbe? Dacă vreţi să vă simţiţi iubiţi, trebuie să iubiţi la rândul dumneavoastră. Trebuie să iubiţi sincer, cu umilinţă şi pe deplin! Fiecare persoană este diferită şi ascunde lucruri care o fac să fie iubită. Dacă nu simţiţi dragoste înseamnă că nu aţi căutat lucrurile care pot să vă facă să aveţi acest sentiment.

2. Iubiţi-vă.

Ştiu că aţi auzit-o înainte. Dragostea de sine determină obţinerea dragostei şi aprobării din partea altor persoane. Există momente în care uitaţi aceste lucruri. Vreau să vă vorbesc în acele momente: Faceţi o listă cu ceea ce vă place despre alţii. De ce sunt uimitori? De ce îi admiraţi? Scrieţi o scrisoare despre cum percepeţi dragostea, unei persoane pe care o consideraţi grozavă. Atunci…recunoaşteţi: nu puteţi recunoaşte ceva ce nu aveţi. Toată lumea din jur este o reflectare a dvs.! Staţi liniştit până sunteţi capabil să admiteţi că sunteţi o persoană uimitoare. Fiţi realist. Găsiţi modalităţi prin care să o dovediţi. Iubiţi-vă!

Nu trebuie să fiţi perfecţi! Câţi oameni care vă iubesc, nu sunt întotdeauna mulţumiţi de ei înşişi? Dacă îi puteţi iubi, vă puteţi iubi şi pe voi înşivă! Încetaţi să faceţi o mare tragedie din greşeli şi neajunsuri!

3. Lăsaţi-vă iubiţi.

Dacă vreţi să fiţi iubit, lăsaţi-vă iubit! Iubiţi-i pe cei din jur, iubiţi-vă pe voi înşivă, suficient pentru a şti cât de valoros sunteţi. Fără aceste lucruri, puteţi fi iubit, dar nu veţi simţi acest lucru.

De asemenea lăsaţi-i să vă iubească în mod inconştient. Ştiţi cât de rău trataţi uneori persoanele care vă iubesc cel mai mult? În adâncul sufletului ştiţi cât de mult vă iubesc acestea. Lăsaţi-i să vă accepte aşa cum sunteţi, fără a sţi mereu cum să reacţionaţi şi să spuneţi mereu ceea ce este corect.

Dacă aveţi capacitatea să iubiţi necondiţionat, dacă vă iubiţi pe dvs., sunteţi adevărat, autentic, un om în adevăratul sens al cuvântului, făra a fi mereu perfect, cu o inimă de aur, lăsaţi-vă iubit şi veţi atrage iubirea din toare direcţiile!

Foto: shutterstock.com


 Informează-te dacă vrei să fii sănătos
Vrei să fii sănătos?

Dacă vrei să primești informații interesante, practice și utile, înscrie-te aici

, , , , , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.