“Ceea ce pare mic pentru tine ar putea fi enorm pentru altcineva”

Pace

Pace

“Din sabiile lor isi vor fauri fiare de plug

si din sulitele lor cosoare;

niciun popor nu va mai scoate sabia impotriva altuia

si nu vor mai invata razboiul.”

Isaia 2 : 4

Ceea ce pare mic pentru tine ar putea fi enorm pentru altcineva. Întreabă-l doar pe Bohn Fawkes. În timpul celui de-al doilea război mondial, el a pilotat un B-17. Într-o misiune a ținut piept artileriei antiaeriene naziste. Chiar dacă rezervoarele sale au fost lovite, avionul nu a explodat şi Fawkes a putut să aterizeze avionul.

În dimineața de după raid, Fawkes i-a cerut căpitanului obuzul german. Dorea să păstreze un suvenir al acestei întâmplări fericite. Căpitanul i-a explicat că nu numai unul, ci unsprezece obuze au fost găsite în rezervoare, dintre care nici unul nu a explodat.

Tehnicienii au deschis proiectilele, găsindu-le fără încărcătură explozivă. Erau curate şi inofensive şi, cu o excepţie, goale. Excepția conţinea o bucată de hârtie înfăşurată cu grijă. Pe ea fusese mâzgălit un mesaj în limba cehă. Tradus, se citea astfel: „Asta este tot ce putem face pentru voi acum”.

Un muncitor curajos de la linia de asamblare a dezamorsat bombele şi a mâzgălit biletul. El nu putea să oprească războiul, dar putea să salveze un avion. Nu putea să facă totul, dar putea să facă ceva. Și a făcut.

Sursa: “Gandul de dimineata” – Ed. Sola Scriptura


 Informează-te dacă vrei să fii sănătos
Vrei să fii sănătos?

Dacă vrei să primești informații interesante, practice și utile, înscrie-te aici

, ,

No comments yet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.