“Un Pamant Nou” – Eckhart Tolle

Eckhart Tolle

Eckhart Tolle

Eckhart Tolle este considerat unul dintre cei mai originali si mai inspirati calauzitori spirituali ai timpurilor noastre.S-a nascut in Germania, unde si-a petrecut primii 13 ani de viata.Dupa ce a absolvit Universitatea din Londra, a devenit cercetator si indrumator la Universitatea Cambridge.La 29 de ani, in urma unei transformari spirituale profunde, vechea sa identitate a fost literalmente dizolvata si viata i s-a schimbat radical.

Un pamant nou - Eckhart Tolle

Un pamant nou – Eckhart Tolle

Urmatorii ani si i-a dedicat intelegerii, integrarii si aprofundarii acestei transformari, care a marcat inceputul unei pasionante experiente spirituale.

Invataturile sale transmit un mesaj simplu si in acelasi timp profund, cu claritatea si simplitatea vechilor maestri spirituali : exista o cale spre eliberarea de suferinta si dobandirea pacii interioare.

 

“Scopul principal al cartii nu este acela de a instaura noi credinte si nici acela de a incerca sa va convinga de ceva anume, ci de a infaptui o schimbare in constiinta voastra, cu alte cuvinte, de a va trezi.”   Eckhart Tolle


 Informează-te dacă vrei să fii sănătos
Vrei să fii sănătos?

Dacă vrei să primești informații interesante, practice și utile, înscrie-te aici

, , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.