Spaţiul sacru al inimii – Drunvalo Melchizedek

Spatiul sacru al inimii

Spatiul sacru al inimii

Co-crearea conştientă dinăuntrul inimii şi al minţii, lucrarea Spaţiul Sacru al Inimii, alături de tehnicile care vă conduc în acest spaţiu sfânt, pătrunde şi mai adânc în posibilităţile potenţialului uman şi în însuşi procesul creaţiei. În cadrul acestor pagini, Drunvalo îşi împărtăşeşte cunoaşterea şi va arăta felul exact în care puteţi dobândi această stare străveche de conştiinţă – aşa încât, într-un final, să puteţi îndeplini, în viaţa de zi cu zi, ceea ce visaţi în inima. Astfel, o viaţă frumoasă şi plină de tot ce vă doriţi, urmată de înalţarea în lumile superioare, poate să devină o realitate firească în spaţiul inimii voastre. Alăturaţi-va lui Drunvalo şi deveniţi o parte a acestui grup mare de oameni care au descoperit bucuria de a trăi în spaţiul în care voi şi Dumnezeu Una sunteţi.

Drunvalo Melchizedek

Drunvalo Melchizedek

Cu mult timp în urma, noi, oamenii, am folosit o formă de comunicare şi de simţire care nu implica deloc creierul. Mai degrabă, ea provenea dintr-un loc sacru din inima noastră.

La ce bun să descoperim din nou acest loc, într-o lume în care cea mai mare religie este ştiinţa şi logica minţii? Nu stiu eu, oare, că această este o lume în care emoţiile si sentimentele sunt cetăţeni de categoria a doua? Ba da, ştiu acest lucru.

Însă învăţătorii mei m-au rugat să vă reamintesc cine sunteţi voi cu adevărat. Voi sunteti mai mult decât o simplă fiinţă umană – mult mai mult – întrucât în interiorul inimii voastre se află un loc – un loc sacru – în care lumea poate fi refăcută, la propriu, prin co-creare conştientă. Dacă îmi daţi voie, vă voi arăta ceea ce mi s-a arătat şi mie.Drunvalo Melchizedek

Sursa: www.divin.ro


 Informează-te dacă vrei să fii sănătos
Vrei să fii sănătos?

Dacă vrei să primești informații interesante, practice și utile, înscrie-te aici

, , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.