“Răspunsul este simplu” – Sonia Choquette

Distribuie:

Pornind de la o serie de convingeri si idei care o data cu trecerea timpului ajung sa ne limiteze, “Iubeste-te pe tine insuti” devine inca din copilarie o fraza abstracta, repetata cu usurinta, dar nefiind cu adevarat interiorizata.

Raspunsul este simplu

Raspunsul este simplu

Cartea de fata ne ofera atat o baza teoretica, dar si una practica pentru a reusi sa incercam sa stabilim o conexiune cu acea parte numita iubirea de sine. Atat prin prezenta unor exemple personale, cat si printr-o serie de exemple impartasite de ceilalti, Sonia Choquette ofera o perspectiva ampla prin care putem trasa drumul de intoarcere catre Spiritul nostru prin acceptarea corpului, emotiilor si sufletului nostru.

Aflam, astfel, ca inainte de a ne propune mari misiuni, ne putem iubi corpul prin a-i oferi hrana corespunzatoare, aici fiind incluse atat o dieta echilibrata, cat si afirmatiile de apreciere la adresa lui. Aflam ca inainte de a ne autodefini drept ,”spirite inalte”, putem incepe prin a ne cunoaste mai bine printr-o lista simpla cu lucrurile care ne fac placere in aceasta viata. Aflam ca cel mai bine este sa petrecem timp alaturi de sufletele care ne incanta decat sa ne intrebam de fiecare data ce gresim. Aflam ca putem apela la practici atat de simple pentru a fi mai aproape de noi insine precum a rade mai mult, a ne impartasi talentele, a asculta muzica, a patrunde in inima materie.

Sonia Choquette

Sonia Choquette

Sonia Choquette este o autoare de renume mondial, vindecatoare vibrationala, și profesor spiritual. Ea este autorul mai multor carti best-seller, inclusiv “Intreaba-ti ghizii”, “Calatoria cu viteza iubirii: un ghid pentru o viata traita in pace si fara teama”, “Ai incredere in propriile instincte”, și numeroase programe audio și pachete de carți. Sonia a studiat la Universitatea din Denver și Sorbona din Paris, și deține un doctorat în metafizică de la Institutul American de Teologie holistica.

Sursa: damaideparte.ro


 Informează-te dacă vrei să fii sănătos
Vrei să fii sănătos?

Dacă vrei să primești informații interesante, practice și utile, înscrie-te aici

Distribuie:

, , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply