Seria cărților “Sara” – Esther și Jerry Hicks

Sara

“Sara” 3 volume

Cartea I

Această carte vă oferă o formulă inspirată şi eficientă pentru a crea recunoştinţă, fericire şi sentimente pozitive – abilitate izvorâtă din povestea înalţătoare a unei fete îndrăzneţe şi curioase numită Sara şi a învăţătorului ei spiritual, înfăţişat de o bufniţă pe nume Solomon.

Cartea va trezi în sufletul dumneavoastră înțelepciunea cu care v-ați născut, pe care este posibil să o fi uitat. Vă va deschide calea către adevărata dumneavoastră ființă, indiferent de vârsta pe care o aveți.

Există ceva în această primă carte Sara pentru orice copil, adolescent sau adult ce-şi urmeaza bucuria şi menirea… şi caută răspunsuri despre viaţă, moarte şi dorinţele inimii. Cartea este plină de tehnici şi modalităţi pentru împlinirea visurilor tuturor… dar mai cu seamă ale dumneavoastră!  Sara şi Solomon vă vor încânta şi bucura!

Cartea II

Încă de la prima frază, noul roman din seria Sarane conduce de la un capitol la altul prin tot felul de aventuri şi distracţii.

Seth, noul elev de la şcoala Sarei, începe să îşi pună tot felul de întrebări legate de viaţă, solicitând o înţelegere mai deplină. De aceea, Solomon, bufniţa „care vorbeşte fără să-şi mişte ciocul” din prima carte a seriei, reapare şi le oferă Sarei şi lui Seth, dar şi cititorului acestei aventuri alerte în lumea înţelepciunii, o nouă perspectivă legată de viaţa pe această planetă.

Pe scurt, avem de-a face cu doi tineri aventuroşi şi mari iubitori de căţărat în copaci, care poartă o serie de dialoguri cu mentorul lor înaripat, amuzant şi înţelept, pe tema diferitelor (şi uneori confuzelor) lor experienţe legate de părinţi, profesori, elevi, vecini şi proprietari. Aceste dialoguri continue îl conduc pe cititor către claritatea şi simplitatea experimentării conştiente a unei perspective surprinzător de pragmatice a regulilor jocului vieţii.

Cartea III

Sara, ce-ar fi să îţi faci din fericire principalul ţel al vieţii? „Nimic nu este mai important decât să mă simt bine”.

Oamenii cred adeseori că nu se pot simţi bine decât dacă lucrurile evoluează într-un anume fel. Când descoperă că nu au puterea de a schimba realitatea aşa cum îşi doresc, ei se resemnează şi trăiesc o viaţă neputincioasă şi nefericită.

Încearcă să înţelegi că puterea ta constă în capacitatea ta de a percepe această realitate în aşa fel încât să te simţi bine. Dacă vei reuşi să faci acest lucru, vei căpăta puterea de a realiza absolut orice îţi vei dori.

Tot ceea ce îţi doreşti tu încearcă să ajungă la tine, dar tu ai datoria de a-i deschide poarta, iar acest lucru nu devine posibil decât atunci când te simţi bine.

Tu trăieşti într-o lume uriaşă, Sara, în care numeroşi alţi oameni îşi doresc la rândul lor tot felul de lucruri, multe dintre ele diferite de dorinţele tale. Tu nu îi poţi convinge sau obliga să fie de acord cu tine, şi nu îi poţi distruge pe toţi cei care nu sunt de acord cu tine. Singurul lucru care îţi mai rămâne de făcut dacă doreşti să duci o viaţă fericită şi împlinită este să te decizi, odată pentru totdeauna, să te simţi bine cu orice preţ. Dacă vei practica schimbarea gândurilor tale şi focalizarea lor asupra lucrurilor care te fac să te simţi bine, vei descoperi cel mai mare secret al vieţii…

Esther și Jerry Hicks

Esther și Jerry Hicks

Esther și Jerry Hicks, autorii cărților best-seller Cere și ți se va da, Puterea extraordinară a creației deliberate și Legea Atracției, produc și prezintă minunatele învățături Abraham-Hicks prin arta de a accepta manifestarea stării noastre firești de bine. În timp ce desfășoară seminarii în aproape 60 de orașe pe an, Esther și Jerry Hicks au publicat mai mult de 700 de cărți ale învățăturilor lui Abraham, au creat înregistrări audio și video, CD-uri și DVD-uri cu scopul de a-i ajuta pe oameni să-și trăiască viața fericită pe care o doresc.

Pot fi contactați pe site-ul www.abraham-hicks.com .


 Informează-te dacă vrei să fii sănătos
Vrei să fii sănătos?

Dacă vrei să primești informații interesante, practice și utile, înscrie-te aici

No comments yet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.