“Cele 5 răni care ne împiedică să fim noi înşine” – Lise Bourbeau

Distribuie:

cele 5 raniAceastă nouă carte a doamnei Lise Bourbeau, demostrează faptul că toate dificultățile de ordin fizic, emoțional sau mental își au originea în cinci răni importante:

  1. respingerea;
  2. abandonul;
  3. umilirea;
  4. trădarea;
  5. nedreptatea.

Datorită unei descrieri foarte amănunțite a acestor răni și a măștilor pe care le-ați creat pentru a nu le vedea, simti și mai ales pentru a nu le recunoaște, veți reuși să identificați cauzele reale ale unei anumite probleme din viața voastră. Aceste măști vă vor clarifica de asemenea aspectele legate de îngrășarea sau slăbirea exagerată a unor persoane.

Lise BourbeauAceastă carte vă va permite să întreprindeți demersul de vindecare corect, cel care vă conduce spre rezultatul căutat: acela de a fi voi înșivă. În același timp veți descoperi forțele puternice înnăscute în fiecare dintre noi, care contribuie la împlinirea vieții fiecăruia.

Lise Bourbeau vă propune, ca întotdeauna, în ultima parte a cărții, o soluție practică pentru a reuși să transformați problemele cotidiene într-un punct de plecare pentru a vă dezvolta și pentru a redeveni conștienți de faptul că sunteți un Dumnezeu creator.


 Informează-te dacă vrei să fii sănătos
Vrei să fii sănătos?

Dacă vrei să primești informații interesante, practice și utile, înscrie-te aici

Distribuie:

, , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply