Mesaj din Împărăţia lui Dumnezeu – Mărturia unui ateu, Gavril Bărnuţiu

Rai IadGavril Bărnuţiu, din judeţul Satu Mare, a avut o experienţă extraordinară de moarte clinică. Într-o zi s-a simţit foarte rău şi a căzut la pat. După ce s-a separat de trup, el a fost mai întâi proiectat în iad. De acolo l-au scăpat doi îngeri, fiindcă mai avea un dram de credinţă în Dumnezeu. Apoi ei l-au adus în Rai, unde şi-a văzut faptele rele, l-a cunoscut pe Isus Cristos şi pe Dumnezeu, fiind trimis înapoi la viaţă pentru a depune mărturie necredincioşilor despre realitatea spirituală. Mărturia acestui om simplu, fost ateu, este foarte convingătoare, greu de combătut, impresionantă şi plină de speranţă pentru cei care rabdă creştineşte răutatea semenilor, încercând să îşi “ducă crucea” cu demnitate.(rezumat preluat de pe spiritus.ro)

Iata marturia lui completa:

http://www.youtube.com/watch?v=hbXCYdyoE8M

Marturia lui mi se pare foarte interesanta, putin diferita de a altor oameni care au experimentat moartea clinica. Daca vizionati povestirea lui sunt curioasa ce parere aveti despre ea asa ca, va invit sa lasati un comentariu aici 🙂


 Informează-te dacă vrei să fii sănătos
Vrei să fii sănătos?

Dacă vrei să primești informații interesante, practice și utile, înscrie-te aici

, , , , , ,

5 Responses to Mesaj din Împărăţia lui Dumnezeu – Mărturia unui ateu, Gavril Bărnuţiu

 1. Dragoș 21 August 2014 at 2:04 pm #

  Omul ăsta povestește cu un scop, i s-a mai dat o șansă să ne spună nouă păcătoșilor, cei care vrem minuni. Povestea lui este o minune la fel cum este fiecare zi de viață pentru noi. Ar trebui să luăm la cunoștiință vorbele lui și să ne schimbăm, să alegem Creatorul. Doamne ajută poporul român și toate popoarele să aleagă Calea cea dreaptă și să oprim războaiele !!! Doamne ajută-ne !!!

 2. Corina Pastor 23 August 2014 at 3:11 pm #

  Ai mare dreptate Dragos. trebuie sa ne rugam toti pentru pace in lume

 3. Krax 28 August 2014 at 11:43 am #

  Sa va rugati pentru pace? Doar atat? Pana cand nu o sa va mai razboiti pentru toate cacaturile nu o sa fie niciodata pacea la care visati. Pai daca va injura cineva de dumnezei deveniti cei mai mari razboinici in numele fantomei sfinte. Sunteti cei mai penibili voi credinciosii de orice religie. Spuneti ca vi s-a dat liberul arbitru? Macar stiti ce inseamna asta? Hai ca va luminez eu.
  Inseamna a-ti asuma raspunderea pentru faptele tale, nu a le pune pe baza unei vointe “divine”.
  Asa ca asumati-va ca OAMENII fac razboaie, nu zei si diavoli imaginari.
  P.S. Ala din articol nu a fost niciodata ateu, in cel mai bun caz a fost agnostic daca nu cumva un nehotarat religios. Bolnavii mintal apar tot mai des din cauza religiilor (vezi cel mai elocvent caz: califatul din irak)

  • Sa fii sanatos 1 September 2014 at 7:28 am #

   Krax, ai dreptate cu faptul ca oamenii fac razboaiele, dar e bine sa accepti ca spiritul uman intrece niste limite ale intelegerii rationale, lucru care ne impinge sa vedem ca acei “zei imaginari” de care pomenesti exista si chiar se manifesta in psihicul uman.
   Oamenii fara religie sunt niste oameni pierduti, religia a facut ordine (mai corect i-as spune supunere oarba) din anarhia care ar fi putut exista.

 4. rogojan laurentiu 7 January 2016 at 1:06 pm #

  nu conteaza ca inainte a fost ateu important este ca s-a pocait

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.