Despre noi

Intregul blog are ca scop sa devina o colectie cat mai ampla, cuprinzatoare si in acelasi timp simpla si concisa (daca se poate) de informatii, colectate din diverse surse. Aceste surse vor fi mentionate (pe cat posibil) la finalul articolelor, fie ca este vorba de un articol de pe alt site, carte, articol de ziar, emisiune de televiuziune, etc.

Incercam sa prezentam informatiile cat mai obiectiv si sa nu amestecam credintele personale, cu informatiile pe care le-am citit, ascultat, auzit; le scriem fara sa sustinem ca sunt 100% reale. Orice insusire sau aplicare a unor sfaturi, sisteme de valori sau retete de mancare o faceti pe cont propriu si nu ne asumam nici o responsabilitate in acest sens. Toti suntem diferiti si putem reactiona diferit la aceleasi informatii.

Vrem sa aducem o lumina noua asupra unor lucruri care din cauza nivelului crescut de indoctrinare a oamenilor nu au fost puse la indoiala de majoritatea. Asa cum spunea Osho, doar daca vedeti minim doua aspecte ale aceluias lucru sunteti tentati sa ganditi si sa nu luati o informatie de-a Aceste informatii recomandam sa fie luate si digerate prin propria dvs ratiune, iar parerile sunt binevenite, mai ales daca nu sunt atacuri la adresa cuiva.

Cu toate acestea admitem ca obiectivismul blog-ului nu poate si nu are cum sa fie total, atat timp cat articolele vor fi alese si postate dupa ce au trecut prin filtrul subiectiv al autorilor.

Va multumim ca urmariti blogul si speram sa va starnim atentia, curiozitatea si interesul pentru informatiile postate.

Sa fiti sanatosi
Doamne ajuta