Spaghete de dovlecei cu pesto de busuioc

Zilele trecute m-am gandit cu ce as putea sa inlocuiesc celebrele spaghete din paste fainoase, una dintre mancarurile noastre preferate(mai ales a lui Clau, alaturi de taietei 🙂 ) si, am gasit urmatoarea solutie: spaghete de dovlecei. Ideea mi-a venit urmarind una dintre emisiunile online FullyRawKristina. Tipa asta este geniala, o adevarata sursa de inspiratie pentru multa lume. Sa-i dea Dumnezeu sanatate! (dar cred ca-si da singura ;)) )

Tip de rețetă
Fel principal
Pentru
2 pers
Timp de gătire
5 min

Ingrediente:Spaghete de dovlecei cu pesto de busuioc

  • 2 dovlecei
  • 2 lg zeama de lamaie
  • 3 lg ulei de masline
  • 1 lg sos de soia
  • Sare
  • Masline
  • Rosii

Mod de preparare:

  • Am taiat dovleceii (dupa ce i-am curatat in prealabil) sub forma de spaghete
  • I-am adaugat intr-un bol impreuna cu putin ulei, zeama de lamaie, sos de soia si sare si i-am lasat vreo 15 minute la marinat
  • Am servit impreuna cu pesto de busuioc, masline si feliute de rosii

Note:

  • Aici gasiti reteta pentru pesto de busuioc.
  • Dovleceii i-am taiat sub forma de spaghete cu ajutorul unui curatator de legume special cumparat din piata de la niste rusi. Din cate stiu exista si la magazin ceva aparat care produce astfel de spaghete din legume dar, pana voi achizitiona unul ma descurc cu acesta unealta.

Ingrediente: , ,
Tip de mâncare:

 Informează-te dacă vrei să fii sănătos
Vrei să fii sănătos?

Dacă vrei să primești informații interesante, practice și utile, înscrie-te aici

, , , , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.