
Fiind in plin sezon al capsunilor(de fapt mai e putin si se termina) am preparat cateva retere simple, gustoase si sanatoase, in care personajele principale, doamnele capsuni, predomina si ne incanta simturile. In fiecare an am impresia ca sezonul lor trece prea repede si nu apuc sa mananc suficiente asa ca, anul acesta am cumparat o gramada si am mancat pe saturate.
Timp de gătire
10 min + 2 h hidratat

Capsuni cu frisca raw vegan din caju
Ingrediente:
- 250 g caju
- 50 g miere
- zeama de la o jumatate de lamaie
- 150 ml apa
- 500 g capsuni
Mod de preparare:
- Dupa ce se hidrateaza nucile de caju timp de 2 ore, se blenduiesc impreuna cu restul ingredientelor(in afara de capsuni) pana devine o compozitie omogena. Se mai poate adauga apa daca se doreste o compozitie mai lichida.
- Capsunile proaspete se taie felii.
- In bolurile pregatite pentru desert de aseaza pe straturi capsunile felii si frisca de caju.
Pofta buna!




Foto: Corina Pastor
Sursa reteta: Ligia Pop
No comments yet.