Branza de caju

La unul dintre workshop-urile organizate de doamna Doina Oprea am degustat aceasta branza de caju si mi-a placut foarte mult. Este simplu de realizat, este gustoasa si satioasa. Se poate consuma pe painici raw, in barcute de ardei sau pe pizza 🙂

Tip de rețetă
Fel principal
Pentru
4 pers
Timp de gătire
5 min+3 h hidratare caju

Branza de cajuIngrediente:

  • 1 cana caju
  • 3 lg fulgi drojdie inactiva
  • 1 ceapa
  • Zeama de lamaie(dupa gust)
  • 1 ardei capia(optional)
  • Marar(optional)
  • Sare de mare

Mod de preparare:

Se hidrateaza caju-ul 2-3 ore si apoi se blenduiesc toate ingredientele impreuna cu putina apa.

Pofta buna!

Note: Aici gasiti reteta pentru pizza raw vegana pe care am folosit aceasta branza de caju delicioasa.



 Informează-te dacă vrei să fii sănătos
Vrei să fii sănătos?

Dacă vrei să primești informații interesante, practice și utile, înscrie-te aici

, , , , , , , , , , , , , ,

3 Responses to Branza de caju

  1. Natalia 25 iulie 2013 at 11:36 am #

    Multumesc pentru reteta. Arata foaret delicios. Am sa incerc sa fac si eu.

    • Corina 25 iulie 2013 at 1:27 pm #

      Cu drag. ma bucur ca va place 🙂

    • Corina 25 iulie 2013 at 1:28 pm #

      este foarte gustoasa. merita incercata deoarece este chiar simplu de facut. si se poate consuma pe paine raw, in barcute de ardei sau pe pizza raw. o sa postez si o reteta de pizza absolut delicioasa la care am folosit aceasta branzica 🙂

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.