Ingrediente : Sare

Branza de caju

Branza de caju

La unul dintre workshop-urile organizate de doamna Doina Oprea am degustat aceasta branza de caju si mi-a placut foarte mult. Este simplu de realizat, este gustoasa si satioasa. Se poate consuma pe painici raw, in barcute de ardei sau pe pizza 🙂 Ingrediente: Ardei capia, Caju, Ceapa, Fulgi de drojdie inactiva, Lamaie, Marar, Sare Tip […]

Shaorma

Shaorma raw vegana

In vremurile noastre de “fiinte omnivore” am fost mari fani shaorma. Aveam atat in Cluj Napoca cat si in Targu Mures cate o shaormerie preferata unde mancam de fiecare data cand ne era pofta de ceva bun si nu aveam chef sa gatim. Intr-o vreme am inceput chiar sa facem acasa shaorma impreuna cu prietenii. […]

Spaghete de dovlecei cu pesto de busuioc

Spaghete de dovlecei cu pesto de busuioc

Zilele trecute m-am gandit cu ce as putea sa inlocuiesc celebrele spaghete din paste fainoase, una dintre mancarurile noastre preferate(mai ales a lui Clau, alaturi de taietei 🙂 ) si, am gasit urmatoarea solutie: spaghete de dovlecei. Ideea mi-a venit urmarind una dintre emisiunile online FullyRawKristina. Tipa asta este geniala, o adevarata sursa de inspiratie […]

Ingrediente: , ,
Tip de mâncare:
conopida cu crema de usturoi

Conopida cu crema de usturoi

De curand m-am intrebat oare cat e de nesanatos nelipsitul popkorn pe care-l mancam seara cand vizionam cate un film. Cel mai probabil faptul ca nu este crud, se gateste la foc in putin ulei sau in microunde nu este tocmai ok pentru organism. Dar inca mai caut raspuns pentru intrebarea: cum se consuma porumbul […]